memurumuz daima haklı çünkü biz cahiliz
neyin ne olduğunu bilmiyoruz, yasaları bilmiyoruz, kuralları bilmiyoruz vs.vs.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
geçen gün asaişle kavga ettim çok fena o aradada trafik yoldan geçiyodu oda geldi buraların en kıl trafik memuru dediki bugeçen benden kaçmıştı iyi oldu bende bağliyim aracını. bağlamazsan a.g dedim. o arada kelepçe falan zorluyolar benı dedimki trafiğe 2 sokak aşşağıda otopark çekiciyle götüremezsın benım aracım yürür durumda ve burda 5 ten fazla polis var sürerek götürmenizi istiyorum. banane dedi çekiciyle gidicekdava açrım dedım şikayetçi olurum dedim ool dedı çözümmü yok bastım çalışmadı derım vs vs saydı bana yanı iş o kısıma geldiği zaman kimse uğraşmak istemez benım gibi. he ben şanslıyım bazı eş dostlar araya sokup özür dilettirip arabamı aldım bazı şeyleri hallediyorum ama ya gücü yetmeyenler. haksızlığa gelemiyorum.
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Geçmiş olsun
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
geçmiş olsun.
maalesefki türkiye şartlarında böyle şeyleri çok görüyoruz.
rüşvet için 'sağa çek ' diyip günü kurtardıktan sonra 'gidebilirsiniz' diyen çok polis vr.
xenonlar filmler body kit aırbursh vs. bağışlamak üzre cebinize 100 200 tl bulundurursanız hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. çok rahat çevirmeden geçebiliyorsunuz. tbi rüşvete açık bir polis MEMURuna denk gelirseniz.
bu ülkede hiç bir şey rayına girmeyecek gibi.polis devletten alamadığı maaşı halktan çıkarıyor.
gecmıs olsunn
bu nasıl bır ıs yaaa ıyıcene sasırmıslar aracıma saat takmayı dusundum sımdı boyle bır sey cıkmıs bunlar ıyıcene sasırdılar sıkıysa babamı cevırsınlerde goruyum en ıyısı arabam cıktıgında babam kullansın o zaman tabı genc gorduler ezmeye calısyorlar nasıl bır ulkede yasıyoruz anlamadım gıttı pekı saat olayı yasakkasa bunu nıye daha onceden bıldırmedıler yada neden satıyorlar bunun acıklamasını yapsınlar bunlar cok azıtmaya basladı en sonunda yol kesıp eylemmı yapalım bu nedır yaa ......
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
çözüm yasada.
ya bu ürünlerin ithalatını durdurup satışlarını yasaklayacaklar ya da yeni bi kanun maddesi düzenleyip ruhsata işleme koşuluyla modifiyeyi serbest bırakacaklar.
ya yaşınızdan başınızdan utanın nasıl konuşuyosunuz siz Allah aşkına...polis arkadaşı durdurup rüşvetmi istemiş çoluğundan çocuğundan çıksın filan...bunların başlarındakinin *** yemesi bu durumlar polis emri uyguluyo ne saçma sapan konuşuyosunuz kardeşim bilip bilmeden...sırf s,zin gibiler yüzünden babam eğitim aldığı trafik polisliğinden vazgeçti yapmadı..iyikide yapmamış diyorum..
Artık Antalyada çarşıda pazarda modifiyeli araç göremez olduk...Dalganın diğer kolu şuan İstanbulda kol geziyor.
polisler böyle iken gelde dur çevirmede. dünde benim peşime takıldı yolda slencer takılı oldugu halde egzozumda, egzozlu siyah civic diye anons yapıyor. durmadım haliyle o da yakalayamadı ama plakamı almıştır bir ara tam arkamdaydı. olsun bağlanmaktansa eve ceza gelmesi daha iyi. tabi genel çevirmelerde durum değişiyor allah karşımıza çıkrtmasın uzatacagım artık anahtarı al çek ben bi taksiye biner giderim derim. rüşvetçi polisse de içine oturur. çok geçmiş olsun insanı ugraştırıyorlar belki de çok sıkıntılı dönemine denk gelmiştir allah sabır versin sana.
Caddede 8 tane araç bağlanmış , anadolu yakası trafik müdürü söyledi dün...
modifiye yapma aracına bağlarız dedi sonra bana![]()
aslnda mahkemeye verecen bi hülya avşar gülben ergen hakaret etdi die mahkemeye veriolarbiz haklıyken haksız duruma düşüyoruz
hic bisey olmaz
normalde ne yapacaksa yakaladıktan sonrada onu yapıyor
ama polislere sorsan yok kacmasaydın baglamıyacaktık yok kacmasaydın sadece kontrol edip gonderektik falan filan,hikaye yani
arkadas bu laflara en son;bırakın abi bu hikyeleri bana gazel okumayın nabıyosan yap isim gucum var senle ugrasamam dedi,onlarda zaten yapacakları seyi yaptı ceza yazıp parka cekti![]()
remaps.tr & Turbo Zone Garage
cadde hikayeleri filmi tüm sorunlarımızı çözücek az kaldı azz....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)