User Tag List

Sayfa 4/11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
206 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: bu aracı bağladılar :)

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı buraek4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya yaşınızdan başınızdan utanın nasıl konuşuyosunuz siz Allah aşkına...polis arkadaşı durdurup rüşvetmi istemiş çoluğundan çocuğundan çıksın filan...bunların başlarındakinin *** yemesi bu durumlar polis emri uyguluyo ne saçma sapan konuşuyosunuz kardeşim bilip bilmeden...sırf s,zin gibiler yüzünden babam eğitim aldığı trafik polisliğinden vazgeçti yapmadı..iyikide yapmamış diyorum..

banabak kelimelerini düzgün kullan.sen önce git kendi çalıştığın parayla araba al !üzerine bir sürü para harca bir sürü emek harca saçma sapan adamın teki gelsin 23.madde ya da 36. madde diye ucu açık olan bir maddeye dayanarak senin paranı ve emeklerini çalsın seni bu işten soğutsun.ne işin var o zaman bu forumda stock oğlu stock arabaya bineceksen?
    videolarda gazlayan civicleri yada subaruları hepiniz ağzınızın suyu akarak izliyorsunuz ama dimi..nasıl yapılıyor onlar hiç haberiniz varmı? insanlar ne kadar emek ve para harcıyor yürütebilmek için biliyormusun sen?

burda polis molis diyip populizm yapmayın.biz kimde kaç kuruşluk ciğer var biliyoruz.
    komançero garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cadde hikayeleri filmi tüm sorunlarımızı çözücek az kaldı azz....
    Caddesinin hikayesinin bu işler çözülmez üstadım adamlara ses çıkaran yokki çıkarsan ne olur herşey onlardan yana bizim birşey bildigimizde yok zaten bilincede o hıyarları görünce herşeyi unutuyoruz.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pinar.774 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun.

maalesefki türkiye şartlarında böyle şeyleri çok görüyoruz.

rüşvet için 'sağa çek ' diyip günü kurtardıktan sonra 'gidebilirsiniz' diyen çok polis vr.

xenonlar filmler body kit aırbursh vs. bağışlamak üzre cebinize 100 200 tl bulundurursanız hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. çok rahat çevirmeden geçebiliyorsunuz. tbi rüşvete açık bir polis MEMURuna denk gelirseniz.

bu ülkede hiç bir şey rayına girmeyecek gibi.polis devletten alamadığı maaşı halktan çıkarıyor.
    Devletden nasıl maaş alamıyor ? ben bugüne kadar alacagını alamayan bir devlet memuru görmedim duymadım .

Herşeyi devletden beklemeyecek polis, birazda kendi insiyatifini kullansın .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Berk007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı overblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    banabak kelimelerini düzgün kullan.sen önce git kendi çalıştığın parayla araba al !üzerine bir sürü para harca bir sürü emek harca saçma sapan adamın teki gelsin 23.madde ya da 36. madde diye ucu açık olan bir maddeye dayanarak senin paranı ve emeklerini çalsın seni bu işten soğutsun.ne işin var o zaman bu forumda stock oğlu stock arabaya bineceksen?
    videolarda gazlayan civicleri yada subaruları hepiniz ağzınızın suyu akarak izliyorsunuz ama dimi..nasıl yapılıyor onlar hiç haberiniz varmı? insanlar ne kadar emek ve para harcıyor yürütebilmek için biliyormusun sen?

burda polis molis diyip populizm yapmayın.biz kimde kaç kuruşluk ciğer var biliyoruz.
    yasa yapma diyor sen yapıyosun sonra polise küfrediyosun
    sonunun böyle olacağını bile bile emek harcıyosun para harcıyosun.
    rahatsızsan yapmayacaksın o zaman

polis modifiyeli arabanla seni durdursa kardeşim çok güzel olmuş nerde yaptırdın bende çok seviyorum dese kral adam, ama ceza yazıp bağlayınca bilmemne çocuğu geçin arkadaşlar bu işleri.

bu arada ben de polisleri hiç sevmem ben de sürekli tartışıyorum kavga ediyorum. ama objektif olun biraz.
    '06 Honda Civic Turbo '12 Mini Cooper S Roadster
    '02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
    '03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu zamanda herseyin acilimini yapıyorlar Modifiye açılımı istiyoruz
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Devletden nasıl maaş alamıyor ? ben bugüne kadar alacagını alamayan bir devlet memuru görmedim duymadım .

Herşeyi devletden beklemeyecek polis, birazda kendi insiyatifini kullansın .

yeterli maaş alamadıklarını vurgulamak istedim. tbiki alıyorlardır maaşlarını.

CallMeInsane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence butarz konuları bi daha yaşamamak için altına tüm üyelerimizin imza atacagı konuyu güzelce anlatan bir dilekçe yazıp gerekli kuurum ve kuruluşları mahkemeye vermek lzm

hezhessin arabası bir şekilde bu tars sudan sebeplerle çekiliyor arabayı geri almak için zaten bi ton gereksiz para ödeniyor bu parayı makkemeye verip bu işten kurtuluna bilir belki

dehsettuning
    Misafir
    egsozu soktuk dedık şimdi sıra plakanın yerını orjına cevırmeye geldi sanırım

CallMeInsane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yasa yapma diyor sen yapıyosun sonra polise küfrediyosun
    sonunun böyle olacağını bile bile emek harcıyosun para harcıyosun.
    rahatsızsan yapmayacaksın o zaman

polis modifiyeli arabanla seni durdursa kardeşim çok güzel olmuş nerde yaptırdın bende çok seviyorum dese kral adam, ama ceza yazıp bağlayınca bilmemne çocuğu geçin arkadaşlar bu işleri.

bu arada ben de polisleri hiç sevmem ben de sürekli tartışıyorum kavga ediyorum. ama objektif olun biraz.
    abicim ozaman araca takıması yasak bir parçanın türkiyeye ithalatına nasıl izin veriliyor ?
    alıp evin salonuna mı koycaz egzozu kadranı filtreyi bu ürünlerin trye ithali yapılırken ürün fiyatı üstünden yaklaşıl yüzde 30-40 arsı vergi alınıyor burda devlet vergisini tıkır tıkır alıyor dükkn baba satarsen kdv sini koyuyor orda bende vergisini ödüyosum sonra araca takınca yasak alla alla yok öyle bi dünya

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla Türkiyede yaşıyosan arkan,amcan,dayın,abin,baban vs vs sağlam olucak ozaman rahat rahat yasarsın..Yeri geliyo ahkam kesen polis bile özür dilemekten hali kalmıyor...Yazık !!

Ben bunu anladım bunu bilirim...

Geçmiş olsunn

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ......... ..... davası olmaz. olan olmuş 10 senedir aynı terane. memlekette o kadar sorun varken bide sokakdakinin egsozu cam filmi ile uraşırlardı bu böyle devam edicek işte.
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

olcay_bora
    Misafir
    çekemiyorlar yaa baska mantıklı açıklaması yok devlet yetki verdi ya tabi bunlara sanki adam öldürüoz yasa dışı iş yapıoruz sanki onların yok tabi böle arabaları çekemiyorlar ne varsa askerde var polisten bi *** olmaz sadece kendi menfaatleri için çalışıyorlar işte.

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun cok talihsiz şanssız bir olay olmuş...Bazen çıkıyor böyle sütü bozuk tipler...Hernekadar haklıda olsan bu ülkede bı acaıp sıstem var...Haklı adamı haksız gösteriyorlar...Canı sıkılmısıtr ondan yazmıstır yoksa bence hıııc bıseyı yok aracının...
    Tekrardan gecmıs olsun

vtecburhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla yakalayan posısın o ankı psikolejısıne baglı bence

gecen hafta radara gırmısım 115 ıle arabamda vıze ve sıgortada yoktu durdurdu ruhsatı ıstedı bı baktı vıze yok ulen vızen yok derken sıgortayı gordu bıde radar megmurun dedıgı ılk kelıme şuydu
    bır polis megmurunun arayıpta bulamadıgı adamsın dedı

rica millet saldı ALLAH razı olsun ama hemn sigortayı yaptırdım ıkıncıye affetmem dedı
    Ek b16 swap
    Ek 1.8 strokır
    Ek 1.9 strokır
    Ek b20 n/a
    Ep3 type-R STOCH...

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34 SRK 57 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bişey olmamasından yanayım tabiki ama denk getirirlerse yaparlar yapacağını...
    ve dipnot kadir gecesi doğmuşsunuz
    niye?

napabilecekki?en fazla 2 ceza daha fazla yazar baskada hic bisey yapamaz demiyorum bak yapamıyor

kacanıda cok gorduk yakalananıda
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CallMeInsane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abicim ozaman araca takıması yasak bir parçanın türkiyeye ithalatına nasıl izin veriliyor ?
    alıp evin salonuna mı koycaz egzozu kadranı filtreyi bu ürünlerin trye ithali yapılırken ürün fiyatı üstünden yaklaşıl yüzde 30-40 arsı vergi alınıyor burda devlet vergisini tıkır tıkır alıyor dükkn baba satarsen kdv sini koyuyor orda bende vergisini ödüyosum sonra araca takınca yasak alla alla yok öyle bi dünya
    O parçaların hepsinin üstünde trafikte kullanılamaz ya da pist kullanımı için uygundur şeklinde ibareler var

Zaten yol için kullanılacak birşeyi sen bu ülkeye sokamazsın, öyle bir kanun yok

Bu konuyu daha fazla uzatmanın anlamı yok alıyorsan ceremesini çekmeyede kanuna da zaten karşı gelmeye baştan kafana koymuşsun gerek yok artık böyle muhabbetlere
    Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    niye?

napabilecekki?en fazla 2 ceza daha fazla yazar baskada hic bisey yapamaz demiyorum bak yapamıyor

kacanıda cok gorduk yakalananıda
    öyle diyorsan öyledir fatiii
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

metin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı svtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabada cam filmi yok egsozt yok sadece 20 tl lik kafa var kazan orj. başkada bişi yok hee bide devir saati var spor aparat mış yasakmış ...? araca bindi gaza bas dedi bastım ses yok dedim abi egsozt yok.. olsun görüntü olarak var spor bir aparat ve yasak dedi bindiğinde devir saatini gördü zaten bu aparatta var buda yasak dedi çekiciye bindirdiler ve götürdüler aynı anda çevrilen başkabiraracı çekiciye bindirilirken ön tamponu bildiğiniz kopardılar bunu hep yapğıyorlar lşimdi aracı çözmeye gitcem ve de merakım var aracı bağlama tutanağında not bölmünde hiçbir şey yazmıyor men nedeni olarak 23 yazmış sorcam bu ne diye açıklaması yok muhattapğ bile olmadılar dün sorularımıza... hee dikkat kadıköye yeni trafik amiri gelmiş bu ara bunlardan çok alırız diye gülüşüyorlardı...
    geçmiş olsun
    onden resmını koymamışsın nasıl duruyor plakan bılemıyorum çok dıkkat çekti heralde
    şerefsız egsozun goruntusu yeterdıde nıye gaza bastırıyosun ozaman aynısı benım basıma geldı dızel kangooda nekadar egzoz sesı olabılır hiç , çevırdı gaza bas dedı ses yok morardı olsun goruntusu yeter diye ceza yazıcam fılan çorba ıle anlaştık
    ayrıca mobeselerden amırler seyredıp emır verıyorlar şu arabayı alın dıye bılgınız olsun
    sende agresıf gıttıysen yolda belkı dıkkat çekmiş olabılırsın
    amır emır verdıyse onun gerı donusunu yapmak zorunda memur
    Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
    Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun
    onden resmını koymamışsın nasıl duruyor plakan bılemıyorum çok dıkkat çekti heralde
    şerefsız egsozun goruntusu yeterdıde nıye gaza bastırıyosun ozaman aynısı benım basıma geldı dızel kangooda nekadar egzoz sesı olabılır hiç , çevırdı gaza bas dedı ses yok morardı olsun goruntusu yeter diye ceza yazıcam fılan çorba ıle anlaştık
    ayrıca mobeselerden amırler seyredıp emır verıyorlar şu arabayı alın dıye bılgınız olsun sende agresıf gıttıysen yolda belkı dıkkat çekmiş olabılırsın
    amır emır verdıyse onun gerı donusunu yapmak zorunda memur

metin aynısını yaşadık mahmutbey gişelerde adam bide telefonda diyorki camlardan yazın abi yapma etme diyosn ordaki polisin insafına kalıyor bize deftere sadece kontrol edildi deyip bırakdı..
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)