User Tag List

Sayfa 5/11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
206 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: bu aracı bağladılar :)

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DetailEF Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O parçaların hepsinin üstünde trafikte kullanılamaz ya da pist kullanımı için uygundur şeklinde ibareler var

Zaten yol için kullanılacak birşeyi sen bu ülkeye sokamazsın, öyle bir kanun yok

Bu konuyu daha fazla uzatmanın anlamı yok alıyorsan ceremesini çekmeyede kanuna da zaten karşı gelmeye baştan kafana koymuşsun gerek yok artık böyle muhabbetlere
    bu ülkede her kanun gerektiği mevzuta göre uygulansa herşey daha farklı olurdu ve kanun hükümet tarafından sürekli değiştirilen bir yapboza dönmüşse isteyen isteiği gibi kanun uygular .. kanuna karşı gelen bir çok devlet aracı var.. iett otobüslerinin hiç birinin ruhsatı yok? plakaları uydurma ? muayne falam da yok? polis arabalrının sadece demirbaş olarak kayıtlı olduğunu sanırım biliyorsunuzdur.. bir çok jep tarzı aracın cam filmli olarak dolaştığı ve bunların işli olmadığı biliniyor siz hiç bir jepin çevirmede bağlandğığnı gördünüzmü.. veya balina kasa bir mercedesin çevrilen arabaların çoğu ya ufak binek araçlar olduğu son model spor araçların .. her neyse ben şimdi aracı çıkarttım ama nasıl tesipte gidicek plaka için plaka vidalandı okadar yer değişti ama ordaki abiler birtürlü bakmadı gidip muaynede tespite sok dediler muayme nerde en yakın dudullu sonra gti düşüm yaptır off off

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun
    onden resmını koymamışsın nasıl duruyor plakan bılemıyorum çok dıkkat çekti heralde
    şerefsız egsozun goruntusu yeterdıde nıye gaza bastırıyosun ozaman aynısı benım basıma geldı dızel kangooda nekadar egzoz sesı olabılır hiç , çevırdı gaza bas dedı ses yok morardı olsun goruntusu yeter diye ceza yazıcam fılan çorba ıle anlaştık
    ayrıca mobeselerden amırler seyredıp emır verıyorlar şu arabayı alın dıye bılgınız olsun
    sende agresıf gıttıysen yolda belkı dıkkat çekmiş olabılırsın
    amır emır verdıyse onun gerı donusunu yapmak zorunda memur
    önden resmi koymadım cam filminin ve egzotun nasıl duruuğunu görmeniz için önden resim eklerim ama düzgün olarak çünkü resim çekerken hep çıkartıyourm ..

MeJo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben çekilmekten ceza yemekten her çevirmede kaçmaktan bıktım ve aracı söktüm satıyorum full stock bişey alıcam elimi kolumu sallaya sallaya çevirmeye gircem en temizi bu. gerçi bu polisler stock araca da bişey bulurlar ya nese
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    goduum değil koyduğum olması lazım...

burakN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı svtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hımm şimdi anladım aracın ön plakası ortada diil tampon sağ alt köşede onadan demek gıcık kaptı
    23. madde plakayla alakalı bende yemiştim. tamponun sol köşesine yapıştırılmıştı ve zaten mühürleri eksikti. tek mühürle dolaşıyordum ki hala öle 61tl kesip parka cekti.

darksideİmpreza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende kendimce diyordum İstanbul,Ankara o trafik kesmekeşinde polisler egsoz film ile uğraşmıyorlar diye ama bu ara tüm güzel yurdumda dertli kardeşlerim varmış..inşallah birgün bu ızdırap biter...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı r0xone/JDM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    23. madde plakayla alakalı bende yemiştim. tamponun sol köşesine yapıştırılmıştı ve zaten mühürleri eksikti. tek mühürle dolaşıyordum ki hala öle 61tl kesip parka cekti.
    şimdi bana 61 kesiti otopark senden nekadar aldı birde benim aracı çekiciyle götürdüler 80 tl aldırlar senden aldılarmı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darksideİmpreza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende kendimce diyordum İstanbul,Ankara o trafik kesmekeşinde polisler egsoz film ile uğraşmıyorlar diye ama bu ara tüm güzel yurdumda dertli kardeşlerim varmış..inşallah birgün bu ızdırap biter...
    bizim polisler subaruyu biliyor evo yu biliyor gıcıkları honda peguout toyotalara genelde şahinleri ellemiyorlar

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaçıcak yerim varsa herzaman kaçarım umrumda diil valla yakalasalar bile yapıcağı aynı maamele

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı svtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ...

fotoğrafı şimdi gordum bu aracı bağladılarsa artık standartda gezemicez

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Ahmetfikri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BORKED

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu araçta 3-4 hata buldular işte devir saatine laf attılar egzost kafası ses cıkmamasına rağmen ya tekrar sölüyourm benim zoruma giden araçta bişi olmaması olsa keşekede öle bağlasınlar ... böle ot ttan bağlanma ilk defa gördüm yazık ..

D16inside - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni gelen amirin kızı modifiye seven biri ile çıkıyordur ayar olmuştur o kadar . çocuk terk edince kızı herşey normale döner .
    :d :d hahah

baykara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı overblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    banabak kelimelerini düzgün kullan.sen önce git kendi çalıştığın parayla araba al !üzerine bir sürü para harca bir sürü emek harca saçma sapan adamın teki gelsin 23.madde ya da 36. madde diye ucu açık olan bir maddeye dayanarak senin paranı ve emeklerini çalsın seni bu işten soğutsun.ne işin var o zaman bu forumda stock oğlu stock arabaya bineceksen?
    videolarda gazlayan civicleri yada subaruları hepiniz ağzınızın suyu akarak izliyorsunuz ama dimi..nasıl yapılıyor onlar hiç haberiniz varmı? insanlar ne kadar emek ve para harcıyor yürütebilmek için biliyormusun sen?

burda polis molis diyip populizm yapmayın.biz kimde kaç kuruşluk ciğer var biliyoruz.
    sende içinde polis geçen bütün konulara balıklama dalıyosun acaba nası laf soksam diye, Bu konuda polisin ne oros...... ço.. luğu kalmış ne şerefsizliği ayıp be rüşvet alanında ta.... vereninde ta.......... eleştirmek tamam haksızlığa uğradıysan git gereğini yap, küfür etmeye gelince orda durun ya yüzüne küfret adamın yada sus delikanlılık klavyede olmaz.
    Forum yöneticileri biraz dikkat iyi olur gibi. Hem forumun kalitesi düşmez
    imza yok paraf atim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı overblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    banabak kelimelerini düzgün kullan.sen önce git kendi çalıştığın parayla araba al !üzerine bir sürü para harca bir sürü emek harca saçma sapan adamın teki gelsin 23.madde ya da 36. madde diye ucu açık olan bir maddeye dayanarak senin paranı ve emeklerini çalsın seni bu işten soğutsun.ne işin var o zaman bu forumda stock oğlu stock arabaya bineceksen?
    videolarda gazlayan civicleri yada subaruları hepiniz ağzınızın suyu akarak izliyorsunuz ama dimi..nasıl yapılıyor onlar hiç haberiniz varmı? insanlar ne kadar emek ve para harcıyor yürütebilmek için biliyormusun sen?

burda polis molis diyip populizm yapmayın.biz kimde kaç kuruşluk ciğer var biliyoruz.
    sanamı kaldı hangi parayla araba alcağım..ne demek paranı emeğini çalıyo ne kadar saçma şeyler yazıyosun..ilk önce yaptığın şeyin yasal olup olmadığını öğren birşeyi yaparken sonuçlarını düşünüceksin ona göre hareket ediceksin..ilk önce araştırıp öğren ondan sonra hareket et..he rüşvet alan polise istediğini söyle aynı şekilde verenede ama sen kalkıp görevini yapan polise hakaret edemezsin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı baykara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sende içinde polis geçen bütün konulara balıklama dalıyosun acaba nası laf soksam diye, Bu konuda polisin ne oros...... ço.. luğu kalmış ne şerefsizliği ayıp be rüşvet alanında ta.... vereninde ta.......... eleştirmek tamam haksızlığa uğradıysan git gereğini yap, küfür etmeye gelince orda durun ya yüzüne küfret adamın yada sus delikanlılık klavyede olmaz.
    Forum yöneticileri biraz dikkat iyi olur gibi. Hem forumun kalitesi düşmez
    yüzüne hakaret biraz sıkar abi ya ancak arkadan sallama olur bu işler

clioo
    Misafir
    Adamlar yasak olduğunu söylüyolar takıyosan bunu bilerek takıyosun zaten, çevirip bağladıklarında ana avrat küfür etmenin mantığıda yok aslında..

Bence asıl sorun üslupları ve tavırları.. Karşısında hayvan varmış gibi konuşuyo bazıları zıvanadan çıkarıyolar adamı, bunun önüne geçmeleri gerekiyo. Memleketin kralı değil memuru olduğunu idrak edemiyo bi çoğu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı clioo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adamlar yasak olduğunu söylüyolar takıyosan bunu bilerek takıyosun zaten, çevirip bağladıklarında ana avrat küfür etmenin mantığıda yok aslında..

Bence asıl sorun üslupları ve tavırları.. Karşısında hayvan varmış gibi konuşuyo bazıları zıvanadan çıkarıyolar adamı, bunun önüne geçmeleri gerekiyo. Memleketin kralı değil memuru olduğunu idrak edemiyo bi çoğu.
    bak işte buna katılıyorum hal ve hareketleri çoğunun çok yanlış...

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benı baglıcaklar bide tamponumu kırcaklar aman allahım canını alırım walla adamın !

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arkadas icin demiyorum burda kesinlikle manasiz bi art niyet mevcut ama genel olarak , zaten aaldiginiz mallarin hepsini araciniza uyguladiginizda "suc" isliyorsunuz . "clio" nickli arkadasinda dedigi gibi .
    oyuzden fazla abartip ole bos bos laf sallamamak lazim .
    ayrica benim bildigim bircok kisi var araclarida hem guclu hem cok hizli onlar yakalanmiyorda orn veriyorum egzoz takmis 1.6ies nasi yakalaniyor gezmeyin polisin oldugu yerde agrimasin basiniz , caddede yada baska kalabalik bi mekanda kendimi gostercem die ugrasmayin .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)