User Tag List

Sayfa 6/11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
206 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: bu aracı bağladılar :)

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her telden birşeyler çalınmış konuda yine burda modifiyenın yasak olduğunu bılmııycek bır salak uye olduğunu zannetmıyorum, burdakı esas amaç tamam yapıoruz bılıoruzkı suc ama benım arabamı bağlamasın, garaja cekıcıyle goturmesın, ın o dreksıyondan ben surucem demesın, adam gibi hitap etsin yazacağı cezayı yazsın ve gitsin senın tamponun orjınal değil cekıcıye bındırıken kırarımda ederımde gıbı tavırlar takınmasın....

Benı bir cok kez cevırdıler bır cok kezde ceza yazdıla cezaya bişey diyemem ama bağlamak ne dmek ben vergimi-bandrolumu odemişim devlete benı bağlarsa bır tek bu sebpten bağlamalı bana gore o araba benım malım ıse bole abzurt sebeplerden dolayı atımdan alınmaması gerek...
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kurallara uygun şekilde benim aracıma ceza kesen bağlayan polis niye yanlaya yanlaya çevirmeye girip çıkan arabalara birşey yapmıyor...niye 3 numara zift camlı içi gözükmeyen lüks arabalar bir kere bile çevirmeye girmezken ben bir numara filmler yüzünden polisle bir saat uğraşıyorum...onlara serbest mi?
    bakırköy bahçelievler merter leventte dolaşan minibüslerin egzozları çoğumuzun arabasından daha çok bağırıyor,siyah duman atmayan otobüs minibüs yok nerdeyse...kurallar uygulansın ama herkese aynı şekilde uygulansın...
    polislere bu kadar laf edilmesinin sebebide,bir kısım polisin kendini istanbul'un kralı zannetmesinden kaynaklanıyo...arabanın yanına gelirken aslan kesilen polisler çay çorba parası aldıktan sonra kardeşim muhabbeti yapmaya başlıyo...

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kavgalar çok saşma ark. ben sakinleştim şimdi ama baya düşündüm bu iş polis falam işi diil bu rant işi bazı şeyleri yaptığını gösterme işi memeurları maşa kullanıyorlar resmen yani patron alşın dşiyor oda yapıyor..yok satılmasın yapılmasın meselesi diil tamamen rant milleti soymanın gelir kazanmanın başka yolu yok ben bugun niye çekici kullandınız neden normal olarak konvoy halinde parka götürmediniz dedim vakfın arabaları boş kalır buda bizim başımızı ağrıtır dedi.. nede güzel söyledi boşverelim olan oluyor biz burda çığırtkanlık yapsak ona buna sövsek hiç bir faydası yok bu böylşe gider aga ama bu işi hep böle yapcaklarsa .. yandık..niyemi bu sektörden bir sürü para yiyen adam var hepsi kepenkmi kapatsın egzostcusu filimcisi parçacısı bunların niyeti farklı szi daha önceden süper marketlerde bahause vs. baktınızmı ? cam filmi egzont kafası spor aparatlar modifiyeye yöenlik şeler satışı ve çeşidi arttı neden oralarda satılıyor ? neden insanları yönlendiriyorlar gözünüzü seviyim diceklerki bunları izni olan kişiler kullansın dedik cam filmini kendi alıp kaplyayn kaçtane bakan şöförü polis arabası veya bir makam gördünüz.. bunlar niye orda satılıyor... geçtim dükkan açmış adamı esnafı markette bile var..? Avrupalaşma diyor a.b. diyorlar oralara hiç bakıyorlarmı acaba burnumuzun dibinde bulgaristanda bile nelere teşvik ediyorlar insanları ne imkanlar veriliyor. bizde ki zihniyet başka bizim yapımız başka bu ne polsin ne bizim nede bu işlemleri yaptırdığımız yerklerin suçu düzenin suçu .. bugun fabrika çıkışlı modifiye araçlar bu muameleye maruz kalıyor .. birde konu şu fabrika çıkışlı bir araç mesela evo 10 sonuçta pahalı bir araç normal bir lancer alan kişi aracını ona benzetip hevesişni gidermesi gitmesede öle gözüksün demesi onun şuçumu gücü yetme meselesi yetse aten evo 10 alacak .. yani tekara sölüyourm bizim ülkemizde bişiler yapmak bişiler becere bilmek büyük suç geçtim kanunu yasayı kanunlara bakarsak hayatımıda yaptığımız herşey suç kırmızı ışıkta yayanın geçmesi mesela biz sabretmeden koşarak geçtiğimiz olmadımı ama bu suç.... ve yapıyoruz istemsiz sokağa izmarit atmak ta şuç hiçmi atmıyoruz .. köprüde şerit değiştirmek te suç vs. vs. bir sürü günlük yaptığımız şey suç alsında bilmeden veya bilerek.. suç bizde değil kesinlikle birbirimizde hata aramayalı önemli olan hak aramak ben çok düşündüm valiliğe ve trafik. gnl. md. yazı yazcam hemde mail falam diil bilğiniz daktilo veya pc de düzgün bir şekilde bu olayların ne şekilde hallolcağı hakkında yaptımız hatanın ne olduğu bu konuda ki görüşlerini bizim nasıl bir tutum göstermemiz gerektiğini sorcam hepsini tanıdık basın kuruluşlarında bu konu hakkında yazılar göndercem belki önce ses gelmez ama ısrarla yapıcam bunu ...bu sektörün geleceğini bizler bilmek istiyoruz insanları zevkinden veya alışkanlıklarında zorla mahrum etmek bence en büyük suç..

Berk007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benı bir cok kez cevırdıler bır cok kezde ceza yazdıla cezaya bişey diyemem ama bağlamak ne dmek ben vergimi-bandrolumu odemişim devlete benı bağlarsa bır tek bu sebpten bağlamalı bana gore o araba benım malım ıse bole abzurt sebeplerden dolayı atımdan alınmaması gerek...
    TRAFİK KANUNU
    MADDE 32- Araçlar üzerinde yönetmelikte belirtilen şekillerde yapılacak her türlü değişikliğin ve adres değişikliklerinin işleten tarafından otuz gün içinde tescil yapan kuruluşa bildirmesi zorunludur. (Değişik : 25.05.1997-4262/4 md.)Bu madde hükmüne uymayanlar 1.800.000 lira para cezası ile cezalandırılırlar. Üzerinde teknik değişiklik yapılan araçlar, değişikliğin şartlara uygun olarak yapıldığı belgelenip bu durum ilgili tescil bürosunda tescil edilinceye ve trafik belgesine işleten tarafından yazdırılıncaya kadar trafikten men edilir.

adam ne yapsın kanun böyle diyor

tavır ve davranış konusunda sonuna kadar katılıyorum.Bir polis sizi çevirdiğinde size "beyefendi" diye hitap etmeli ve saygı çerçevesini kesinlikle aşmamalı. Kibar olmalı.
    '06 Honda Civic Turbo '12 Mini Cooper S Roadster
    '02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
    '03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TRAFİK KANUNU
    MADDE 32- Araçlar üzerinde yönetmelikte belirtilen şekillerde yapılacak her türlü değişikliğin ve adres değişikliklerinin işleten tarafından otuz gün içinde tescil yapan kuruluşa bildirmesi zorunludur. (Değişik : 25.05.1997-4262/4 md.)Bu madde hükmüne uymayanlar 1.800.000 lira para cezası ile cezalandırılırlar. Üzerinde teknik değişiklik yapılan araçlar, değişikliğin şartlara uygun olarak yapıldığı belgelenip bu durum ilgili tescil bürosunda tescil edilinceye ve trafik belgesine işleten tarafından yazdırılıncaya kadar trafikten men edilir.

adam ne yapsın kanun böyle diyor

tavır ve davranış konusunda sonuna kadar katılıyorum.Bir polis sizi çevirdiğinde size "beyefendi" diye hitap etmeli ve saygı çerçevesini kesinlikle aşmamalı. Kibar olmalı.
    cesmede cevirdi beni " kardesim alkol varmi " die bi soru sordu , alkolde yok eminim ya , ben senin kardesin degilim lakayt olmayalim memur bey dedim , pis bozuldu alkol yok isterseniz ufleyim dedim , tesekkur ederim iyi geceler dedi birakti ama yasi gencti , insan bi is yapiyosa once bunun sorumlulugunu alip tasimali , sen polissin deynekci degil . kardesim nedemek ya .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

kv661 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cesmede cevirdi beni " kardesim alkol varmi " die bi soru sordu , alkolde yok eminim ya , ben senin kardesin degilim lakayt olmayalim memur bey dedim , pis bozuldu alkol yok isterseniz ufleyim dedim , tesekkur ederim iyi geceler dedi birakti ama yasi gencti , insan bi is yapiyosa once bunun sorumlulugunu alip tasimali , sen polissin deynekci degil . kardesim nedemek ya .

Katılıyorum dediklerine sonuna kadar

Enseye şağlak g.te parmak olmaya ne gerek var. Biz herşeyimizi yaptırıyoruz. İş kullanınca oluyor. Belgeleticek yer göstersinler gidelim belgeletelim.

Alt yapıyı kurmadan ceza kesiyor.

Deveye sormuşlar boynun neden eğri?
    Deve demiş nerem doğru ki?
    Kula bela gelmez hak yazmayınca
    Hak bela yazmaz kul azmayınca

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi polislerle ilgili forumda hangi konu açılırsa sürekli sivri çıkan kişiler var. Bazı durum ve koşullarda gerçekten çok ileriye gidenlerde var. Abartanlarda. Polisler hepimiz gibi insan. Ve görevinin getirdiklerini uyguluyorlar. şimdi bu buraya kadar normal. Ancak HER MESLEKTE olduğu gibi kişisel egolarını tatmin etmeye çalışanlar olabilir. bunu kırtasiyecide yapar kasapta galericide mobilyacıda.... yani bu pislik çıkarmanın mesleği yok.

Hepimiz burda otomobillerin peşinde koşuyoruz hepimiz parçalar alıp takıyoruz ama gerçekten şansa yaşıyoruz. İllegal bu memlekette kulladığımız parçalar. istendiği kadar vergi alınsın bilmemne yapılsın. Adam sonradan takılan park sensörüne bile ceza yazabilir teknik değişiklik diye.

Ama haklı olduğumuz konularda davranış konuları. Kişisel hareketlerdede bizimhaklarımız var ve sonuna kadarda kullanabiliriz. Aracımıza yada bireysel olarak bize zarar verme hakları yok. kanunlardaki kişisel haklarımızı bizde bilirsek sıkıntı yaşadığımız polislere karşı kullanabiliriz.

Rüşveti alan polislerin kendi bileceği iş haberlerde gazetelerde sağda solda rüşvet alırken patlayanlarda var iyide oluyor hakkı dışında bişşey yapıyor görevini yapmıyorsada iinde patlasın. ama iyi ile kötüyü aynı kefeye koymayacaksın.

R-13239 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mesela benim aracımda mugen kanat , ızgara , radiator duct , mugen jant , mugen lip var bunları nasıl işleticem ruhsata , değişikliği nasıl belgelendireceğim ?

yeni civiclerin %40'ı mugen bodykit'li ve mutluhan'dan çıkış öyle çıkıyor , ona ne diyecekler peki ? o da mı yasak ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R-13239 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mesela benim aracımda mugen kanat , ızgara , radiator duct , mugen jant , mugen lip var bunları nasıl işleticem ruhsata , değişikliği nasıl belgelendireceğim ?

yeni civiclerin %40'ı mugen bodykit'li ve mutluhan'dan çıkış öyle çıkıyor , ona ne diyecekler peki ? o da mı yasak ?

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu istanbul emniyete link olarak attım arkadaşlar görüş fikirlerinizi değerlendirmeye alcaklar birazdan herşey çözülcek
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birden konuyu okuyan üye sayısı düştü
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynısı benim başıma geldi..polisle tartışmaya girdik polis bana kardeşim dedi..ben senin kardeşin değilim bana böyle hitap edemezsin falan deyince kardeşim demek kötü birşey mi hepimiz kardeş değilmiyiz tarzında cümleler duydum ama bozuldu tabi..

çok hassas bir çizgi
    araştırmak lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birden konuyu okuyan üye sayısı düştü
    valla merakla bekliyourm nedicekler diye bence pek bi cvp verceklerini zannetmiyorum ama .. hehe örgüt kurmaktan atmasınlar bizi topluca beklerim valla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynısı benim başıma geldi..polisle tartışmaya girdik polis bana kardeşim dedi..ben senin kardeşin değilim bana böyle hitap edemezsin falan deyince kardeşim demek kötü birşey mi hepimiz kardeş değilmiyiz tarzında cümleler duydum ama bozuldu tabi..

çok hassas bir çizgi
    araştırmak lazım
    Yani sonuç itibariyle BMW'lerde vs. 'de opsiyonel olarak seçebildiğiniz bazı parçalar var örneğin arka tampon M teknik tampon vs. vs. bunları borusan vs. satıyor pekala , bunlarda mı yasak ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca 5dk önce TüvTürk ile görüştüm , araç üzerindeki değişiklikleri mesela egsoz falan trafik tescil'den hallediliyormuş , onlarda öyle birşey söz konusu değil diyeceklerinden elimiz kolumuz bağlı

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

mutluhandan imzalı kaşeli bir belge al araç bayiden bu sekılde satın alınmıştır diye bir şansın olur belki:9

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani sonuç itibariyle BMW'lerde vs. 'de opsiyonel olarak seçebildiğiniz bazı parçalar var örneğin arka tampon M teknik tampon vs. vs. bunları borusan vs. satıyor pekala , bunlarda mı yasak ?
    güzel konuya parmak bastın helal olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orjinal fabrika çıkışı serbest..
    sonuçta araç o şekilde satıldığı için serbest olması gerekiyor.
    ama fabrikadan öyle çıkmıyor
    o yüzden ince bir çizgi

fakat benim başıma antalyada şöyle bir olay geldi, polis durdurdu ben parçaların orjinal olduğunu japonyadan geldiğini ve serviste takıldığını söyledim biraz inceledi sonra bıraktı
    sanırım insafa kalmış..
    jantı sarı diye kanadı var diye ceza yazılan subarular evolar, krom jant taktığı için bağlanan araçlar (bazı amerikan araçlarında standart mesela) olduktan sonra herşey olabilir güzel ülkemde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mutluhandan imzalı kaşeli bir belge al araç bayiden bu sekılde satın alınmıştır diye bir şansın olur belki:9
    kendi evraklarını bile kabul etmiyorlarki otoparkta aracı alırken tutanak tutuluyor rüşvet veseire vermedim aracımda eksik yok diye onu götürdüm bunu değiştirsin dedi niye dedim bu kağıt yarım tam a4 olması dedi geri gittim ne alaka dedi zaten tutanağı tutan memur çıktı bişi olmaz ben tel açarım dedi vs. öle her kağıdı beğenmezler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)