,"Burası Türkiye,böyle bir aracı almayacaksın o zaman,alıyorsan da cezalara katlanırsın" diyerek imza atmamı istedi.
Böyle giderse komsularımız sonunda gayet mutlu şekilde orası Türkiye orada yaşayan yok diyecekler , ülkeyi iyice yaşanmaz hale getirdiler sağolsunlar .![]()
Instagram: mutusgarage
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Polisler mi? Alayına isyanBir gün polis dövmekten içeri atacaklar bundan eminim..Çeken bilir bunu Nasrettin hocanın ağaçtan düşme hikayesi gibi aynen..
sapıtma derecesinde olmuş bu da.. adamların o anki ruh haline bağlı.. ben çok boş yere ceza da yemişimdir, kurtulunamayacak cezalardanda kurtulmuşumdur.. adamına, o adamında o anki kafasına bağlı biraz..
bugun bır abımle konustumda bana dedıgı
artık rutbe ve bolum atlamak ıcın puan sıstemıne gecılmıs her seyde puan alıyorlar ve buda sıcıle etkı edıyor yenı mudur koymus ondan artık hıc goz yasına bakmıyorlar .
ama şöle bir durum var eğer bu iş böle durmadan olursa sonunda çok şeler değişir polislerle kavgaya kadar gidr tamam şimdi abartı gibi geliyor ama böle devam ederse ben bir yerde koparım yani tamam şimdi herşey yerinde egsozt kafasını söktüm film zaten yok devir saatşinide satılığa koydum plakayı bizim galerici abiden eşşek kadar plastikler alıp ikisini gözlerine sokcak yerlere koydum bakalım daha olcakmı ben böle iki defa .oktan yere bağlanırsam dalarım![]()
Son bir aydır saat tam gece 12 den sonra ,
Göztepe , Ümraniye , Altunizade , Kadıköy ,Bağdat caddesi Ethem efendi civarı , Çok yoğun bi çevirme mevcut.
Geçmiş olsun Hocam sen tam nerde ceza yedin Merak ettim doğrusu..
[SIGPIC][/SIGPIC]
bugece maçka hilton parksa ya misafir bırakıcam , beylikdüzünden sahilden gidiym diyorum , çevirme vss problem olurmu
buz barın ordaki ışılara gelmeden göztepe parkına yakın.. tam mercedesin bayinin önünde yaklaşık 6 arabalı ekip 4-6 arası yunus ve şahin 4 çekiçi 2 sivil ekip arabası birisi lacivert albea cam filmli tl plakalı birisi koyu lacivert astra hb. gibi olanlardan 4 kapılı cam filimli plakasını hatırlamıyourm tam madonun ora yatmışlar onlar anons geciyor yukardakiler bağlıyor başka hiçbir araca bakmıyorlar sadece bu iki sivilin sölediği araçlara hucum ediyorlar.
aynen öle heleke saat 12yi geçtikten sonra üsküdarda oturuyorsan tam bir köşe kapmaca oynuyorsun altunizadeden gidemiyorsun var haremde zaten kesin var kuzguncuktan gidim diyorsun esince orayada kuruyorlar yollarda sağa çekip inip çevirme varmı yokmu bakmaktan çürücem artık
şimdi geldim , sahilyolunda galeria hizasının ordaki yeni sitelerin önünde tek şerite inmiş yol , ne kadar lüks araç varsa çevirmedeydi hepsi , floryadan e5 e katılım da aynı şekil.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)