allah yardımcınız olsun , burda kafasını gözünü acarlar walla ist trafigi hızlı ilermegi seviyo hele taksiciler arkandan kovalıyo ara sokak bile olsa, düşük araba ile ilerlediginde başına her dakka bela alıyosun
ankara böyle maalesef.. ankarada 50 hp yi geçmeyecek araba kullanmak lazım.. istesende hızlı gidemezsin![]()
aynen durumlar kötü ankarada
zaten 70di de çaktırmıyolardı şimdi açıklamışlar iyi olmu ama tuzak olabilir![]()
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
çevre yolunda 130 civarı radardan gectim almadım beni demekki 150 ustu cevre yolunda![]()
ankaraya bikere geldim 1 hafta kaldım. her gece dışardaydım. lambalardan ekip arabasının gözünün önünde kırmızıda geçmişti arkadaş şaşırmıştımyol boşsa eğer kimse takmıyor kırmızıyı. çok defa şahit olum
ama 7. cadde çok sakat biyer
![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
O yollar istanbulda olsa limit 130 falan olurdu herhalde![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
70 km
biz sahil yolunda 90 la gidiyoruz polisler bile gıkını çıkarmıyor:P
hatta 91 le radara girmiş arkadas polis demiş 90 la gitseydiniz ceza yemezdiniz diye
halbuki 50 yazıyor bütün işaret levhalarında
ayrıca sabah işe gitme saatinde sahil yolu trafigi 120 ile akıyor polis bunada bişey demiyor
bir şey daha dikkatimi çekti
hersene aynı sabah aynı yere gideceğimiz adrese 15 dk daha geç gitmeye başladık
istanbulun yolları artık araçları kaldırmamaya başladı
ankaradaki gibi keşke düzenli olsa..
ankara trafiği kadar boktan bir trafik yok, araba sürmeyi bilen sayısı oldukça az..
ışıkların çoğunun saniyeleri yanlış ayarlanmış, 50yi geçmeden gitsen bile çoğu kırmızıya yakalanıyosun, bu yeni radar olayı çok efsane zaten eskişehir yolu istda olsa 150 ortalama gider herkes,
bide çok ilginç birşey mesela burda kırmızı yanıyo ama sağa döneceksin, biz direk dönüyoruz kimse bişey demiyo, hatta adam düz gidecekse ve kırmızıda sağ şeritte duruyosa küfür ederiz az öne gitte dönelim diye, istda bu olay yok sağada dönceksen de bekliyon kırmızıda çok garip![]()
Grow up! this is just a car
Bir de ışıklarda komik olaylar olmaya başladı. Bakıyorum 30 saniye var yeşilin yanmasına, pat yeşile dönüyo alakasız. Hadi ambulans polis için vs sistem getirdik deseler ona da inanmam.![]()
ben daha bu ulkede hic biseye inanmam inanmamak icinde dunyanin vergisini veriyorum. bir asgari ucretlinin 5 yilda toplam alacagi maasi 1 yildan daha az surede benden kesen devletimiz zeval gormesin Allah onlara baska keder elem vermesin benide biseye inanmaya zorlamasin nasil olsa kerizin onde gideni seklinde takmisiz at gozlugumuzu devam ediyoruz cus diyorlar duruyoruz deh diyorlar gidiyoruz. sesimiz solugumuz cikmiyor.
70 km bile az ama hayırlısı. bu arada gelen resmi bir yazıya göre o kameralar 80 km ye kadar töleranslı. ve sabah 10.00 ile akşam 16.00 arası çalışıyor.
olması gereken bu zaten. birde şu eski tekel yeni tobb ikiz gökdelenlerinin oradaya ışık koymadılar mı gelde o ışıkta dur. ki 50 mt gerisinde alt geçit var. şaka gibi.
ankarada yollar acaip geniş ama onu bile tıkamayı başarıolar ve 30 la giden en soldan gidio sellektör yapıon cekilmio sağından geçion trip atıo.bi yere yetişeceksen en sağdan yapıştırcan.(trafik durmuş halde iken en sağdan 140 kph ile continious gitmişliim vardır) bir de cok acaiptir evden 7.30 da cıkıorum işe varışım 8.05 , 7.50 de cıkıorum gene 8.05 acaba biri tam işyerinin önünde trafii tıkayıp 8.05 te mi acıo die düşünmekten kendimi alamıyorum...
subi & suzi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)