Aracın ön tarafını incelemenizi tavsiye ederim anlamayanlar için tampon ve ızgara hatları yer yer yok en belirgin yeri orası
Aracın ön tarafını incelemenizi tavsiye ederim anlamayanlar için tampon ve ızgara hatları yer yer yok en belirgin yeri orası
USPerformans by UtkuSELAMOĞLU
Kimseyi suçlamıyorum kimse yanlış anlamasın ama son fotoğraftaki cihazın o hale nasıl gelebileceğini düşünün ozaman o tondan o tona kaldıkı son foto nerdeyse mat bir renk Photoshop kullanan arkadaşlar beni daha iyi anlyacaklardır çok ufuk bi hareketle en alttaki ton ilk hale geliyor ve biraz fazla yapılırsa resim üzerindeki siyahlık ve hatlar kayboluyor o yuzden söyledim çok araç gördüm seramikli sedefli aşırı parlatılmış araçlar ama hiç biri böyle parlamıyordu ? sadece bunu düşünerek söyledim.
USPerformans by UtkuSELAMOĞLU
Bulama bence boyatma![]()
araçlar photoshop degil orjinal o son foto.belki ilk renginden sonra turuncu yaptı sonra parlak boyayı yaptı..gerçekte gördüm.anlatılmaz.çıplak bayan geçse bakmassınız..böle bi uçuk renk.hatlarıda belli olmuyor tabineredeyse.
bu aracın sahibi bu boyayı hollandadan özel getırttmişti.ve bildiğim kadarıyla ambulans boyası veya ambulansların yanındakı turuncu şerit boyası
hemen hollanda ambulansına bakılıyım...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)