geçen gün de incirlide GRi s2k gazlıyodu plakayı göremedim araya otobus girdi belki burdan biridir ...
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
s2000 şakaya gelmez cok profesyonel olmadan fazla yanlamamak gereken kötü kazası böle olsun allah korumuş
olayı tam bilmiyorum fakat kaza yerini gayet iyi biliyorum.ya önceki ışıklardan kaptırıp geldi ki öyle olsa daha ileriye giderdi araç.viraj gibi düşünelim orayı hafif tatlı bir dönüş ve tam ortasından tramvay yolu geçiyor.2 ışık var oradan önce.hemen durağın dibinde ve bir önceki ışıklar.1-2 sene önce hastaneye yetişmem gerekiyordu en son baktığımda 120-125 gibiydi hızım tam gaz devam etmem gerekti.o hızla dönmüştüm orayı.
o arkadaş biraz erken almış s2000 ini.keşke biraz daha tecrübe yaptıktan sonra alsaydı.kalktıktan hemen sonra girmiş.ya daha kötü olsaydı,ben yok yanlamayın şöyle yapmayın böyle yapmayın taraftarı değilim fakat yapabiliyorsanız yapın.daha ciddi sonuçlar ortaya çıkabilirdi hızlı girdiği bir virajda kaza yapması gibi mesela.daha varda var.
kısacası geçmiş olsun inşallah bir daha birşey olmaz.
eskı sahıbı musterımdı bu arabanın basına gelen pısmıs tavugun basına gelmemıstır.. gecmıs olsun
JLR Warranty Specialist
CMAS *** Scuba & Free Diver
valla cok gecmiş olsun..sadece bunu demek düşer bence nerde ve nezaman olursa olsun..allah akorumus herkesi..alkol olmadığı müddetce kazalarda hele ki bilmeden cok yorum yapılmasına cok karsıyım.. fazla söze gerek yok..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)