benim aracım 6bin de şuanda şehir içi kullanım 7 litre![]()
gazlarsam 8.5lt
uzun yolda 5.4 lt :d
bence de 1.6 atmosferik ve ağır sedan bi araçtan daha fazla yakıt tüketimi beklemeyin![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
benimde ortalama 8 den aşşa düştüğü çok nadirdi spor kat filtre egzos vardı .. turbodan sonra cruise control 3.9 gördüm şehir içide 4.1 görmüştüm![]()
![]()
turbo yap kanka en iyisi![]()
![]()
Sende header 60lık düz boru caide vardır zannedersem.Az basıyormusun acaba.Zaten şuanda fazla yakmasında normal benim Civicm de böyleydi az yakar diyodum fazla yakıyordu sonradan düzelmişti
Vorsprung Durch Technik
Kuzenim kullanıyo 8.5 9 a kadar düşüyor yakıtı.ama tabi ne zaman düşer yakıtı bilemicem (f1 oto. araç)
Dr.Ecu
Konu hortlamıs ben konuyu açalı 1 yıl dan fazla oldu, o zamanlar araba zır stock du fıltre egzoz vs yoktu ve araç 980km deymıs en baslarda cok yakması normal sonralarda dahada dustu 8-9 yakıyordu bende sehır ıcı(kat ıptal, egzoz fıltre 60mm duz ile) .
Fakat nolursa olsun bu araba yaktıgını haketmıyor, alt kasalar(vtec2, ies) bundan cok daha az yakıyor![]()
benim aracım 3000 km'de;ben belkide yol bilgisyaraını okuyamıyor olabilirim belki ama bi 6.3 bide 7.4 yazıyo.
Bu arada bır arkadasım hesaplamıstı kadranlarımız 0.5lt yanılıyormus yanı yol bılgısayarında yazanın ustune 0.5lt daha ekleyın gercek deger odur![]()
benim araç 12.5 ltre yakıyo ben napim =)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)