lpg li tüketimi nasıl acaba bu araçların bilen varmı?
Printable View
kirala yok gerçi
:)
chroke al sulhi abi bide v8in olsun:D
al bi lada niva neyi istiosan cek
ya bro jeep ciddi yakıt sarfiyatı demek :D
al bi caravelle tdı bak nası gidip geldik ankaraya :D
toyota hilux derim sulhi
hem kafan rahat olur hem derdi sorunu olmaz
navara 4*4,hilux4*4 bunlarda güzel araçlar ama ilk tercihim hilux olurdu :D
hilux
tek geçerim
keçi gibi pick-up , konfor dersen yeteri kadar var , elektronik sistemlerle boğulmuş bir araç değil , vergisi de range'e göre daha insaflı...
avda sürekli hilux kullanıyoruz te eksiğimz m/t lastik oda olsa karada ölüm yok :D
bende arkadaşlara katılıyorum jeep yerine çift kabinli kamyonet daha mantıklı geliyor
toyota hılux-ısuzu d-max -navara v.s
suzuki vitara al 2004 model falan aslan gıbbınersın sen avcısın olum ava da gıdersın on numara
niva mı amman diim halile aldık kurtulana kadar canımız çktı.ayrıca ne hayallerimiz vardı offroad izlemeye gidecektik mangala falan.makinanın top speed 80 90 diince ortalık yıkılıo bi kere haymanaya gittik 1 hafta kendimize gelemedik :D lada büyük talihsizlik olur :D
yaw selcun verdiği örnekler mantıklıda ben normal hayattada bıncem de önerdiği arabaları ben 15 ay askerde kullandım daha göresım yok ibom arıycam senı he haberın olsun...
yakıt problem değilse range en güzeli :)
range i kaçınız tam anlamıyla kullandı bilmiyorumda ben 100milyona 100km gidemiyodum. :D 15 milyara satıyorum dedim alan cıkmadı :D vs vs çok zor idialı araç. he güzelmi güzel gidiyomu gidiyo ama - si çokkk