99 cr-v ler var
Printable View
99 cr-v ler var
Valla ben L200 kullanıcısı olarak çok ama çok tavsiye ederim. Yakıtı ortalama 18 kuruş civarı. Zorlanmadan 180 km hız yapar. Yokuşta 200 görürsün. Arkası oldukça geniş hem 2. oturma grubuda diğer pikuplar gibi değildir. Bunun yanında bir önceki nesil yani 98 ve sonrası cheroke de öneririrm.
En iyi offroad derken herhalde çöllük kumluk ve çok kırıcı olmayan kaya tırmanışını kastettin. Çünkü çamur su ve kaya ve en kırıcı offroad için en iyilerinden biri CJ5 tir. 3 vites tir ve dağ bayır çamur kaya dinlemez. Defenderlar çöl kum çakıl gibi yerlerde avantajdır. Cj5 gibi değildirler biraz daha naziktirler. Ama çok daha az yakar daha konforludur ve daha yüksek hıza çıkar.
Şimdi arkadaşlar pickup yazmılar hilux demişler falan çok iyidir güzeldir epey bir süre kullandım ve tek diyeceğim şey romork çekmek biraz farklı bir olaydır. Bu araçlaın arkaları epey hafif oldugundan 4X4 açıkken romork çekmek gerekir. romorkla önerilen hızlar 80-90km civarıdır rüzgardan ve yol koşullarından dolayı savrulma yaşanırsa çok feci sonuçlar ortaya çıkar allah kimsenin başına vermesin. Bunun dışında hızdan hp den daha önemli olan torklu araçlar bakmaktır. Minikslerin dediği vitarada çok mantıklı bir araç parçası ucuz yakıtı mantıklı vede gücü yeterli her gün kullanmayada gelir konforuda fena değildir. Dediğim gibi bütçeni biraz arttırırsan hiç düşünmedn 92 sonra Land Cruiser VX80 lere bak derim. yada Mitsu Pajerolara bu araçlar gerçekten çok sağlam ve yeterli torka sahiptir.
arkadaşlar , sulhi römork ile araç çekecek...
typhoon , vitara vs.. bunlar başka amaçlara hizmet eder bence...
hem römork çekip hem hızlı olmak zaten saçma... tehlikeli...
güçlü çeksin , yeterli hızı yakalasın en mantıklısı o...
vergisi 6 aylık 900 küsürdü :D şimdi düşmüştür belki :D
bence o range hiçde mantıklı bir araç deil resmen çekirdek aileyi batıracak cinsten :D
crv ler baya mantıklı gelıo aslında işin gerceği rangelerde cok sehvetli duruyo ama malasef vergi cok yakıt cokk cok oğlu cok..
4 litre 6 silindir cherokee (192 bg)
hem 4 hem 2 çeker ayırma imkanı var -4 low seçeneği var, limited değilde sport versiyonlarında kilitli diff. var..
kaya gibi sağlam ,arazi kabiliyeti cidden üstün ,kompakt. lpg ile 30kuruş civarı yakıyor. sadece frenleri güçsüz..
gardaş al bi forester gitsin yada o paraya 2.0r alabilirsin ;)
crv ile çekemezsiniz diye düşünüyorum. 2.0 da 184Nm tork var. Kendi kasasını zor taşıyordur. Pickuplar daha iyi olur diye düşünyorum. Nissan,L200, Ranger, Isuzu gibi..
bence en mantıklısı lpg li range 4.6 hse gercekten güçlü bi araç
bunun gibi sanırım, arazi kabiliyeti yüksek bir araçtır.
http://www.sahibinden.com/97_model_c...yword=cherokee
Navara'da çok iyi bi alternatif olur...
Romork cekmek icin pajero ve cruiser cok iyi alternatif.Hem vergi avantajida var.Tuscon, freelander vs tarzi araclar zaten gitmiyorlar romorkla hic gitmezler.