geyiye cok sarmayın sonra foruma sadece bakadurursunuz
Aracı mutlaka yetkili servisinde expertizden geçirmek mantıklı. ben kendim araç bakarken daha çok boya ve değişen faktörü önemlidir benim için. mekanik her zaman yerine konulabilecek parçalardır. ama değişeni olmuş bir araç orjinali kadar değerli değildir benim gözümde. benim görüşüm bu tabiki.
ancak genel olarak bakılırsa ana iskelet tavan, arka çamurluklar, ön ve arka şaseler,kuleler podyalar, yan direkler en önemli kısımlar bunun dışında hareketli parçalar denilen kaput kapılar bagaj vs daha önemsiz kalıyor sıralamaya sokarsak
mesela bir arabanın ön camı 22 kere sol dikiz aynası 43 kere arka tamponu 253 kere farı bilmemkaçkere değişebilir önemli değildir. genek fiziki durumdur öenmli olan. firmamızda mesela öncelikli olarak araçlara expertiz yapıyoruz. ardındanda renaultun uyguladığı ve sadece yetkili servislerde yapılabilen 96 nokta kontrole tabi tutuluyorlar. baktığımız araçlarda bulduğumuz işlemler / sorunlar servis kontrolündede %90 aynı çıkıyorlar. mesela dün 4 ayrı tipte 28 adet araç baktım hepsi bugün sırayla servis kontrolünden geçirilecekler. işimizi sağlam yapmaya çalışıyoruz.
genel olarak isim yapmış yerlerden araç almaya dikkat etmek lazım. evraksal sıkıntılarda vs de geri dönüp muhattab almak / bulmak lazım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)