mmustu Nickli Üyeden Alıntı moruk yazmışlar yukarıda işte hurdaya çıkarıyosan vergi ödemiyomuşsun yok yav makarasına sölemiş sanrım öyle ... Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı 277 tl bişey değil ya öde kurtul.bende epey borcu var sandım bende çok fazla sanıodum konuyu açtıktan sonra ögrendim genede durduk yerde o para ii para bi wideband parası ...
ulasstoprak Nickli Üyeden Alıntı yok yav makarasına sölemiş sanrım öyle ... yazdigim hangi mesaj makara pardon ?
mgnPower Nickli Üyeden Alıntı hurdaya ayiracagin aracin vbergi borcunu odemiyorsunuz. bende simdi uc tane arac ayiriyorum hurdaya. isteyene irgat niyetine koyde kullanmaya yada kuytu koselerde icinde sevismeye tahsis edebilirim. Mesajının sonunda gülmüşsün bide sevişmeli lafı geçince makara zannettim eger öyle bi seçenegim varsa hemen yarın hurdaya çıkarırım ...
ben af çıktı diye biliyorum hurdaya verilirse bütün vergi borcu affediliyor diye
ulasstoprak Nickli Üyeden Alıntı Mesajının sonunda gülmüşsün bide sevişmeli lafı geçince makara zannettim eger öyle bi seçenegim varsa hemen yarın hurdaya çıkarırım ... harfi harfine yazdim iste sansusuz. ayrica orada belirttimki benimde basimda 3 tane boyle arac var onlari cikarmaya ugrasiyorum diye.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları