memlekette nezaman gorevini gorevi icin yapan bi yapisal sistem olursa ozaman bu sorunlar kalkar.
Printable View
muayene edilmeyecek sadece tespit yapılacak aracına ...
Yani bir tüv muayene istasyonuna gidip filmlerin uygunluğu denetlenecek muhtemelen de uygun görülmeyecek ve söktür denilecek sende söktürüp bir daha gideceksin ve böylece uygunluk yazısını alıp trafikten geçiçi süre ile men edilmiş aracını açtırmış olacaksın ...
Yada direk söktürüp gidip bu belgeyi alacaksın ...
Muayene değil sadece tespit ...
Geçmiş olsun ...
bakalım bi sekilde bi olurunu bulucaz. bundan sonra da ya hiç modifiye namına bişe yapmam jant bile takmam yada inceldigi yerden kopar bakalım yakında belli olur
Cam filmi baglanma sebebi zaten, bunu biliyor olman lazım...
Neden fırsat vermiyor biliyormusun, cünkü sen onun üstünde birilerini arayacaksın onu ezeceksin arabayı baglatmayacaksın.
O nedenle direk cezayı yazdım, bagladım oldu bitti diyorlar.
Ama muayeneye gitmeden yine bir sansın var;
Emniyette tanıdık varsa arabanı düsürtebilirsin men olayından...
Filmlerin de durur, muayeneye de gitmezsin.
evet haklısın.. peki bu men dusurme olayını baska bi sehirden yaptırabiliyor muyum yani bilgisayar sisteminden girilip silinmesi yeterli mi ? bu arada ceza makbuzu verdi bana sadece ustunde sure falan hiçbişe yazmıyo men olup olmadıgını da bilmiyorum sadece muayene sıra no dedi not dustu oraya makbuzu verdi yolladı..
yok baska hiçbir makbuz falan vermedi bana. sadece ceza makbuzu var elimde. 30 a 1b den yazmıs. filim falan filan da yazmıyo.
Trafik'den men tutanağı düzenleyip seni otopark'a götürmediyse aracın bağlanmamıştır.
ya elindeki zımbırtıya bişeler girdi sanırım benm aracım cevirmede muayeneye sevk gibi bi yazı goruncek yada muayenesiz o sıkıntı yaparmı onu merak ediyorum yoksa baglanma falan hiçbişe olmadı zaten..
hep masuma güçleri yetene... zaten asıl suçluların üstüne bu kadar düşseler memleket temizlenir
O elindeki zımbırtı ile ehliyetinden Gbt yapıyolar.Geçmişteki ceza puanlarını arabanın vergi borcuna kadar her boku görüyolar ama sadece görüyolar herhangi bir data girişi yapamıyolar.Aracını ancak trafik men tutanağını doldurup sana imzalattıktan sonra bağlar ki sen otopark'a bile çekilmemişsin cezayı öde.Her ihtimale karşı Gayrettepe şube'ye uğra plakanı sorgulat ;)