blair's witch'i de çok abartmışlardı ama bence fos bir filmdi... Others ve 6.His bence çok daha güzel filmlerdi.. Hele Others süperdi...
Printable View
blair's witch'i de çok abartmışlardı ama bence fos bir filmdi... Others ve 6.His bence çok daha güzel filmlerdi.. Hele Others süperdi...
Bence gerçekten güzel bi film... ;) Izlenebilir..
film izlerken görüntü kalitesi çok mühim benim için, el kamerasıyla film çekilmiş icaben, fakat izlemeye değer olduğunu düşünmüyorum, ki korkutmaya ne gerek var şimdi, gece çişe kalkamaz insan bunu izleyince :D
ben nete ilk düştüğünde indirip izlemiştim, hiçte etkilemedi hatta dün kız arkadaşım sordu izledinmi falan diye dedim ters bi etki yaratmadı bende :)
beğenmedim ben pek yani belki odaklanmadan izlediğim içindir. ama amatör çekimin de etkisiyle biçok kişiyi gerebilir.
izledim filmi keske izlemez olaydim :S
Şu ana kadar bütün korku filmlerini izledim hepsi fos tu ama bu iyiymiş. İzlemeyenlerin izlemesini tavsiye ederim.
Film de 3 harflilerden bahsediliyor. Bu tarz şeylere biraz inancı olan bir insanı bile etkileyip kısa süreli bir etki yaratabilir üstünde.:D
İlginç gözüküyor :D
Var mı kimsede rapid link i yada torrent i ? Birde The fourth kind var. onuda tavsiye ederim :D
http://www.thefourthkind.net/
Böyle filmler beni aşıyor :D
ben izleyeli baya oldu sabahı zor ettim yanlız fragmandaki elemanı kameraya fırlattığı sahne filmde yok neden olduğunu bilen varmı acaba
bızde izledık cok oldu ama. ılk baslarda makara yaptık flimle evde 4 kısıdık ben dahıl sabah bı baktım herkesin gözler uykusuzluktan sacmalamıs kımse uyuyamamıs tırsmaktan hahaha
ya film değilde derlenip toplanmış gibi bişey.sabahlar olmuyor:D
10 numara gereksiz bir film, atlayarak izledim, yine de hayatımdan boş bir 30dk götürdü:D
ben izledim bunu gçenlerde, korktum açıkcası bayaa.. tırsıklık bi film :))
Keyifsiz bi film.Torrenten indirdim izledim.Tavsiye etmem
açıkcası bende pek beğenmedim filmi. garip...
usta geç gördüm kusura bakma :( fakat inan şimdi bulamıyorum kafayı yedim 2 saattir arıyorum bahsettiğim sonda işte elemanı kameraya atıyor kamera devriliyor sonra yerde bişeyler yapıyo oralar çok net degildi en son birden kameraya saldırıyo bitiyordu. yrn bulursam linki atarım :)
yatak odasından çekim yine en sonunda.adam kızın peşinden aşşa iniyo bi sessizlik oluyo.ayak sesleri geliyo sonra duruyo sesler ve kapıdan adamın ceseti uçarak kameraya çarmıyo.
ardında yere düşen ceseti o kız kokluyo bişiler yapıyo sonra kamerayı farkediyo ve yavaşça kameraya yaklaşıp suratını değiştiriyo ve atlıyo kameranın üstüne.
bu kadar :)
Hem korkuyorlar hemde ışıkları kapatıp uyuyorlar :)
Ama nihayetinde gece yarısı güzel bir bass sesi ile gerilim güzel oldu :)
çok gerildim izlerken... çok yani:)
bı arakdasıma hıc bısı demedım sadece dedım paranormal actıvıty dıe bı fılm war ızle dedım ama fılm esnasında hı kımseyle konusma eetme tek ızle konsantre ol dedım :D cocuk 3 qun boyunca küfür yağdırdı hala uyuyamıomus :D ahahhaa
indireli 10 gün oldu neredeyse cesaret edip izleyemedim hala :D
10 Numaraymış..
İnternetten izledim hiç öyle met edildiği gibi bir film değil, çok kötü diyebilirim. Tabi zevk meselesi ama korku adına dabbe bile daha korkunç.
Millet yatak odasına niçin kamera koyar neler yapar,bi de bunların yaptığına bak...
Gay herif!
baya tırsınç bişey ama söylenildiği gibi dünyanın en korkunç filmi ibaresi abartılı.gece 3 te izledim filmi yatıp uyuduğumda kabus görmedim.Demekki yeterince etkileyici değil:):) ama yönetmen 4 kişi ,1 ev ve mini bütçeyle çok iyi iş çıkarmış:)
Geldi.......... :D
yaw yapmayın etmeyin:D gece bişiler olacak şimdi:D
baglanbize.com dan bedava izleyin.. vereceğiniz sinema parasına yazık beyler...