ben izliyorum şu anda gerçekten abartmışlar hepsi reklammış arkadaşlar. film korku filmi değil belgesel. fragmandaki olaylara açıklama getiriyolar.
Printable View
ben izliyorum şu anda gerçekten abartmışlar hepsi reklammış arkadaşlar. film korku filmi değil belgesel. fragmandaki olaylara açıklama getiriyolar.
valla açmıyorum bu kadar yorumdan sonra :D izlemiyorum izlemiycem sanırsam
şimdi bitti film, çok güzeldi gerilim dolu:D kesinlikle gece izleyin derim:scared:
Böyle bir yoruma rastladım film hakkında.
TR kaynaklı en iyi yorum burada.Alıntı:
Paranormal Activity
Paranormal Activity 2008 Slamdance Film Festivalinde gosterilince buyuk bir yanki yapmis ve DreamWorks filmin orjinal kopyalarini toplatmisti. Filmi festivalde izleyenlerin disinda bu gune kadar hic kimse gormemisti cunku DreamWorks sinema tarihinin en iyi pazarlamasina basliyacak, insanlar WOM (Word of Mouth) yoluyla bu filmi efsanelistirecekti. Cloverfield'den dahada basarili bir pazarlama ile herkes bu filmi yaklasik 3 senedir bekler oldu. Filmin orjinali 2007 yilinda cekilmis ve heryerden toplatilmisti. Hatta eksisozluk’de bile herkes ovuyor ve konusuyordu. Taaaki film gecen hafta oynamaya baslayincaya kadar.
DreamWorks 2008 yilinda Paranormal Activity'nin DVD sini Steven Spielberg'e izlemesi icin vermis fakat Spielberg filmi kendi evinde izlerken odasinin kapilari icerden kitlenmis ve disari cikamamisti. Sonunda cilingirci cagirarak odasindan cikan Steven Spielberg bunun uzerine DVD'yi cop torbasina koyarak DreamWorks'e geri vermisti ve evinden uzak tutmalarini istemisdi.
The Blair Witch Project filminden tam 10 yil sonra cekilen film dusuk butcesi ile ($15,000) ilk haftasinda 7M dolar yapmayi basardi! Paranormal Activity'nin iceriginden cok herkes filmin pazarlamasini konusuyor. Ilk defa bir filmin kendi sitesine giderek filmi 'DEMAND' etmeniz ve boylece size yakin sinemaya getirmeniz gerekti. Yani Paranormal Activity'e cevrenizden yeterli istek gelmediyse film o sinemada oynamiyacakti. Peki bunu nasil yaptilar? Paranormal Activity sitesine girip zip kodunuzu girmeniz ve DEMAND tusuna basmaniz gerekti. Boylece zip kodunuza gore bir istek hatirasi cikartildi ve film en cok DEMAND gelen yerlerde oynamaya basladi. Eger bu istekler 1 milyonu asarsada Paranormal Activity nation-wide oynamaya baslayacakti. Tabiki bu rakam 2 gunde asildi.
Filme gelince: Tam anlamiyla berbat ve cok yavas ilerleyen ayni zamanda gereksiz espirilerle dolu bir gerilim filmi. Gercekcilik The Blair Witch filmi kadar tutturulmus olsada filmdeki yavaslik insani bayiyor. Evet evde cok garip seyler oluyor ve sizi geriyor fakat kapi oynamasina yada avize sallanmasina korkucaksiniz gidin derim. Paranormal Activity'nin sadece son 1-2 sahnesi sizi korkutuyor. Bunun icin sinemaya gidilirmi? Kesinlikle hayir!
Film 'tavuk amerikalilara' korkunc fakat bizim Turk insanina korkunc gelmiyecektir. Sinemada degilde DVD'de izlenir. 10 uzerinden 3.
http://www.otekisinema.com/?p=2216
gidin izleyin :D
Bu tarz filmlerde ki favorim üzerinden seneler gecmesine ragmen Others 'dir.Gece vakti sinemada izlemek ve konuyu hiç bilmemekte etkilemiş olabilir. 2. Olarakta Ring gelir.Sonrasında zaten bu tarz filmler fazlası ile birbirlerini taklit ettiler.
yanlız bu sene amma korku filim çıktı en az 100 tane çıkmıştır :)
Şu an evde yalnızım ve tırstım yemin ederim, kapılara kayıyor gözüm hareket eder mi diye :D
korkudan altıma zıçarım ama kaçırmam bu filmi:D
Wall bende simdi bitirdim film i gercekten korkunc cok gercekci fena derecede altima ettim yani gunduz vakti , gece evede tek basina izlense herhalde sabahi eder insan. Tamam biraz yavas ilerliyor fakat cidde derecede korkutucu , Ne zmn yatak cekimleri gelse tirsmaya basladim cok guzel bir film bence... Rapid e nasil koyucaz filmi bu arada ? Izlemek isteyenler icin 1.15gb su anda dosya herhalde 1 gunu u bulur upload etmesi???
O değilde bir film vardı, tamamını izleyememiştim, adını bilen vardır umarım;
Filmden bir sahne;
Filmde kendi kendine bir oyuncak araba hareket ediyordu, bunu farkedip bu paranormal olaylarda uzman birini çağırıyorlardı, bu gelen kişi daha önce deneyimlerinde 1-2 mm hareket eden obje gördüklerini söylüyordu ancak bu oyuncak araba bir noktaya koyunca kendi kendine öteki tarafa götürüyordu, gelen tip şaşırıyordu falan. Bir sahnede de odanın içindeki tüm eşyalar hareket ediyordu falan. Bu filmin ismini bilen varmı, tamamını izleyememiştim içimde kalmıştı.
full gerilim dolu bir film olamaz hem çok zor hemde bi yerden sonra bayar izleyiciyi bence. sürekli gece olmasını beklemek ve o sessizlik anlarındaki adımlar yetti bana:D
Demin bitirdik , kendim tamamlayamadığım için (ilk 20 dk. 'dan sonra) arkadaşımı çağırdım beraber izledik.
Gerçekten başarılı buldum ben ama ortamın ve ses sistemininde etkisi büyük filmde :)
ızlenır bu ızlenır:D bu arada meganfoxsun fılmıne gıttım oda korkuymus bu yıl sırf korku fılmlerı gelıyo:D
normalde korku filmi sevmem ama paranormal olaylar ilgi alanım bunu seyretmek lazım
tövbe tövbe cinmiş,hayaletmiş :D
Şu an evde Tekim :D 2.5 saat evel gece 3 sularında merakım yüzünden konunu başındaki tralier'i ve devamındaki bazı şeyleri izledim :eek: son 2 saattir evdeki Bütün ışıklar ( tuvalet ve banyo dahil ) yanıyo uykusuzlukdan gözlerim pörtledi :D lanet olasıca güneşşşşşşşşşş doğ artıkkkkkk da uyuyumm :scared::scared::scared::scared::scared:
dün gece izledim filmi, amatör çekim gibi olduğu için daha gerçekci ve daha korkutucu olmuş
çok bi numara yok filmde rahat rahat izleyin
Bune abi ya fragman bile 3 ay uyutmaz benı :)
film torrente düşmüş, blueray de var.
http://www.torrentz.com/search?q=paranormal+activity
Aslına bakarsanız pek ahım şahım film değil.Boş vaktiniz varsa seyredin ben yarısında uyuyup kalmışım eşim seyretmiş o beğenmemiş.Ben de gerisini ertesi gün seyrettim bende de yorum aynı oldu.
2010'da sınemalara gelıyormus gecen gun fragmanını gosterdı ama turkıye ızledı bu fılmı dvdcıler bıle satıyor nıe getıyorlarkı fılmıne ıstek olmasın dıe mı ...
valla filimi izledim vasat başlıyo ama sona doğru gerçekten çok etkileyici bitiyor bence seyredilir hatta sinemada daha makara olur :)
Filmlerin öncesinde fragman sonrası ocakta bir tarih yazıyordu ama tam olarak hatırlamıyorum :)
bende izledim , bomba film bence , abartı salak saçma bi korku filmi diil , ama bikaç sahnesi fena..
tam hikaye film, her zamanki gibi şişirme
yok çok korkunçmuş ,acayipmiş ,muhteşemmiş ...
2 kişi ile film çekmişler, üstelik sony handycam ile falan heralde !
korkunç falanda değil, boşuna vakit kaybı
seyretmeyenler birşey kaçırmadı, söyleyeyimde rahatlayın .
film ne muhtesem , ne vasat.. izlenebilir bi film.. tek kotu yani olaylar hep gece vukuu buldugu icin her gunduz oldugunda off gece olsada biseyler olsa diye bekliyoruz..
evde kimse yokken gündüz çıktığıda oldu hakkını yemeyelim elemanın , utangaç biraz heralde :D
ama merak ettiğimde şudur , bu filmi beğenmeyenlerin hangi korku filmini beğendikleri ? bence en abartısız gerçekçi korku filmi çat diye biri çıkmıyo saçma sapan rivayetler yok gerçekten olabilicek bişey ( olmaz diyenler benzerlerini tecrübe etmemiş veya tecrübe eden tanıdıkları yok demektir... )
2-3 hafta önce izledik ben baya tırstım gerçek olmadığını bilsemde gece karanlıkta iyi olmuyo:D
blueray olarak da vardı nette, demek değmeyecek indirmeye el çekimi kalitesi düşükse.
çok traş bi film izlerken bayılıodum sıkıntıdan...