Aynen abi altımıza kaçırmadık izlemedik rahatız:D
Printable View
film ne muhtesem , ne vasat.. izlenebilir bi film.. tek kotu yani olaylar hep gece vukuu buldugu icin her gunduz oldugunda off gece olsada biseyler olsa diye bekliyoruz..
evde kimse yokken gündüz çıktığıda oldu hakkını yemeyelim elemanın , utangaç biraz heralde :D
ama merak ettiğimde şudur , bu filmi beğenmeyenlerin hangi korku filmini beğendikleri ? bence en abartısız gerçekçi korku filmi çat diye biri çıkmıyo saçma sapan rivayetler yok gerçekten olabilicek bişey ( olmaz diyenler benzerlerini tecrübe etmemiş veya tecrübe eden tanıdıkları yok demektir... )
2-3 hafta önce izledik ben baya tırstım gerçek olmadığını bilsemde gece karanlıkta iyi olmuyo:D
blueray olarak da vardı nette, demek değmeyecek indirmeye el çekimi kalitesi düşükse.
çok traş bi film izlerken bayılıodum sıkıntıdan...
blair's witch'i de çok abartmışlardı ama bence fos bir filmdi... Others ve 6.His bence çok daha güzel filmlerdi.. Hele Others süperdi...
Bence gerçekten güzel bi film... ;) Izlenebilir..
film izlerken görüntü kalitesi çok mühim benim için, el kamerasıyla film çekilmiş icaben, fakat izlemeye değer olduğunu düşünmüyorum, ki korkutmaya ne gerek var şimdi, gece çişe kalkamaz insan bunu izleyince :D
ben nete ilk düştüğünde indirip izlemiştim, hiçte etkilemedi hatta dün kız arkadaşım sordu izledinmi falan diye dedim ters bi etki yaratmadı bende :)
beğenmedim ben pek yani belki odaklanmadan izlediğim içindir. ama amatör çekimin de etkisiyle biçok kişiyi gerebilir.
izledim filmi keske izlemez olaydim :S
Şu ana kadar bütün korku filmlerini izledim hepsi fos tu ama bu iyiymiş. İzlemeyenlerin izlemesini tavsiye ederim.
Film de 3 harflilerden bahsediliyor. Bu tarz şeylere biraz inancı olan bir insanı bile etkileyip kısa süreli bir etki yaratabilir üstünde.:D
İlginç gözüküyor :D
Var mı kimsede rapid link i yada torrent i ? Birde The fourth kind var. onuda tavsiye ederim :D
http://www.thefourthkind.net/
Böyle filmler beni aşıyor :D
ben izleyeli baya oldu sabahı zor ettim yanlız fragmandaki elemanı kameraya fırlattığı sahne filmde yok neden olduğunu bilen varmı acaba