bızde izledık cok oldu ama. ılk baslarda makara yaptık flimle evde 4 kısıdık ben dahıl sabah bı baktım herkesin gözler uykusuzluktan sacmalamıs kımse uyuyamamıs tırsmaktan hahaha
Printable View
bızde izledık cok oldu ama. ılk baslarda makara yaptık flimle evde 4 kısıdık ben dahıl sabah bı baktım herkesin gözler uykusuzluktan sacmalamıs kımse uyuyamamıs tırsmaktan hahaha
ya film değilde derlenip toplanmış gibi bişey.sabahlar olmuyor:D
10 numara gereksiz bir film, atlayarak izledim, yine de hayatımdan boş bir 30dk götürdü:D
ben izledim bunu gçenlerde, korktum açıkcası bayaa.. tırsıklık bi film :))
Keyifsiz bi film.Torrenten indirdim izledim.Tavsiye etmem
açıkcası bende pek beğenmedim filmi. garip...
usta geç gördüm kusura bakma :( fakat inan şimdi bulamıyorum kafayı yedim 2 saattir arıyorum bahsettiğim sonda işte elemanı kameraya atıyor kamera devriliyor sonra yerde bişeyler yapıyo oralar çok net degildi en son birden kameraya saldırıyo bitiyordu. yrn bulursam linki atarım :)
yatak odasından çekim yine en sonunda.adam kızın peşinden aşşa iniyo bi sessizlik oluyo.ayak sesleri geliyo sonra duruyo sesler ve kapıdan adamın ceseti uçarak kameraya çarmıyo.
ardında yere düşen ceseti o kız kokluyo bişiler yapıyo sonra kamerayı farkediyo ve yavaşça kameraya yaklaşıp suratını değiştiriyo ve atlıyo kameranın üstüne.
bu kadar :)
Hem korkuyorlar hemde ışıkları kapatıp uyuyorlar :)
Ama nihayetinde gece yarısı güzel bir bass sesi ile gerilim güzel oldu :)
çok gerildim izlerken... çok yani:)
bı arakdasıma hıc bısı demedım sadece dedım paranormal actıvıty dıe bı fılm war ızle dedım ama fılm esnasında hı kımseyle konusma eetme tek ızle konsantre ol dedım :D cocuk 3 qun boyunca küfür yağdırdı hala uyuyamıomus :D ahahhaa
indireli 10 gün oldu neredeyse cesaret edip izleyemedim hala :D
10 Numaraymış..
İnternetten izledim hiç öyle met edildiği gibi bir film değil, çok kötü diyebilirim. Tabi zevk meselesi ama korku adına dabbe bile daha korkunç.