bakmayım bakmayım dedim şeytan dürttü açtım.valla kilitlendim kaldım
ben izliyorum şu anda gerçekten abartmışlar hepsi reklammış arkadaşlar. film korku filmi değil belgesel. fragmandaki olaylara açıklama getiriyolar.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Böyle bir yoruma rastladım film hakkında.
TR kaynaklı en iyi yorum burada.Paranormal Activity
Paranormal Activity 2008 Slamdance Film Festivalinde gosterilince buyuk bir yanki yapmis ve DreamWorks filmin orjinal kopyalarini toplatmisti. Filmi festivalde izleyenlerin disinda bu gune kadar hic kimse gormemisti cunku DreamWorks sinema tarihinin en iyi pazarlamasina basliyacak, insanlar WOM (Word of Mouth) yoluyla bu filmi efsanelistirecekti. Cloverfield'den dahada basarili bir pazarlama ile herkes bu filmi yaklasik 3 senedir bekler oldu. Filmin orjinali 2007 yilinda cekilmis ve heryerden toplatilmisti. Hatta eksisozluk’de bile herkes ovuyor ve konusuyordu. Taaaki film gecen hafta oynamaya baslayincaya kadar.
DreamWorks 2008 yilinda Paranormal Activity'nin DVD sini Steven Spielberg'e izlemesi icin vermis fakat Spielberg filmi kendi evinde izlerken odasinin kapilari icerden kitlenmis ve disari cikamamisti. Sonunda cilingirci cagirarak odasindan cikan Steven Spielberg bunun uzerine DVD'yi cop torbasina koyarak DreamWorks'e geri vermisti ve evinden uzak tutmalarini istemisdi.
The Blair Witch Project filminden tam 10 yil sonra cekilen film dusuk butcesi ile ($15,000) ilk haftasinda 7M dolar yapmayi basardi! Paranormal Activity'nin iceriginden cok herkes filmin pazarlamasini konusuyor. Ilk defa bir filmin kendi sitesine giderek filmi 'DEMAND' etmeniz ve boylece size yakin sinemaya getirmeniz gerekti. Yani Paranormal Activity'e cevrenizden yeterli istek gelmediyse film o sinemada oynamiyacakti. Peki bunu nasil yaptilar? Paranormal Activity sitesine girip zip kodunuzu girmeniz ve DEMAND tusuna basmaniz gerekti. Boylece zip kodunuza gore bir istek hatirasi cikartildi ve film en cok DEMAND gelen yerlerde oynamaya basladi. Eger bu istekler 1 milyonu asarsada Paranormal Activity nation-wide oynamaya baslayacakti. Tabiki bu rakam 2 gunde asildi.
Filme gelince: Tam anlamiyla berbat ve cok yavas ilerleyen ayni zamanda gereksiz espirilerle dolu bir gerilim filmi. Gercekcilik The Blair Witch filmi kadar tutturulmus olsada filmdeki yavaslik insani bayiyor. Evet evde cok garip seyler oluyor ve sizi geriyor fakat kapi oynamasina yada avize sallanmasina korkucaksiniz gidin derim. Paranormal Activity'nin sadece son 1-2 sahnesi sizi korkutuyor. Bunun icin sinemaya gidilirmi? Kesinlikle hayir!
Film 'tavuk amerikalilara' korkunc fakat bizim Turk insanina korkunc gelmiyecektir. Sinemada degilde DVD'de izlenir. 10 uzerinden 3.
http://www.otekisinema.com/?p=2216
Bu tarz filmlerde ki favorim üzerinden seneler gecmesine ragmen Others 'dir.Gece vakti sinemada izlemek ve konuyu hiç bilmemekte etkilemiş olabilir. 2. Olarakta Ring gelir.Sonrasında zaten bu tarz filmler fazlası ile birbirlerini taklit ettiler.
yanlız bu sene amma korku filim çıktı en az 100 tane çıkmıştır![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
korkudan altıma zıçarım ama kaçırmam bu filmi![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
Wall bende simdi bitirdim film i gercekten korkunc cok gercekci fena derecede altima ettim yani gunduz vakti , gece evede tek basina izlense herhalde sabahi eder insan. Tamam biraz yavas ilerliyor fakat cidde derecede korkutucu , Ne zmn yatak cekimleri gelse tirsmaya basladim cok guzel bir film bence... Rapid e nasil koyucaz filmi bu arada ? Izlemek isteyenler icin 1.15gb su anda dosya herhalde 1 gunu u bulur upload etmesi???
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
O değilde bir film vardı, tamamını izleyememiştim, adını bilen vardır umarım;
Filmden bir sahne;
Filmde kendi kendine bir oyuncak araba hareket ediyordu, bunu farkedip bu paranormal olaylarda uzman birini çağırıyorlardı, bu gelen kişi daha önce deneyimlerinde 1-2 mm hareket eden obje gördüklerini söylüyordu ancak bu oyuncak araba bir noktaya koyunca kendi kendine öteki tarafa götürüyordu, gelen tip şaşırıyordu falan. Bir sahnede de odanın içindeki tüm eşyalar hareket ediyordu falan. Bu filmin ismini bilen varmı, tamamını izleyememiştim içimde kalmıştı.
full gerilim dolu bir film olamaz hem çok zor hemde bi yerden sonra bayar izleyiciyi bence. sürekli gece olmasını beklemek ve o sessizlik anlarındaki adımlar yetti bana![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)