Bu tarz şeylerde,Garanti kapsamına girse bile fazla ilgilenmiyorlar.
Ne olursa olsun,eğer karşıdakiler hakkında pek bişey düşünmüyorsanız ve kendinizi kesinlikle haklı görüyorsanız Biraz Ses çıkarmakta fayda var,Gerekirse üst mercilere bildirin.
tüketici haklarına gitmektede fayda var.
buğra kimin gözüne geldin biliyorsun dimi hani S virajında gider yaptığın biri vardı
geçmiş olsun yapabilceğim bişi varsa hazırım keşke sizi dava ederim tüketici hakları var filan deseydin böle diyince çok korkuyorlar![]()
..::PASSATURBO1::..
geçmiş olsun buğra isteseler onu garantiden yapabilirler her firmanın belli bi insiyatifi muşleri memnuniyeti için hibe ettiği şeyler oluyor
ama işlerine gelmemiştir
ben birçok markada kullanıcı hatası ve garantisi bitmiş urunun parça değişimini yaptım tamamen firma ile alakalı
ozellikle pc parçası olarak asus ekrankartı,anakart,psu da garanti sorun olmuyor mesela![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
BEN Sony de çalışıyorum, mercekteki arıza kamera ve foto makinelerinin en pahalı arızalarındadır, ayrıca 1500 tl HD kamera için iyi fiyat demişler gibime geldi çünkü bütün parçaları yurt dışından geliyor , ayrıca istersen sana servis konusunda yardımcı olabilirim..
Geçmiş olsun kardeşim ama kullanıcı hatası olunca garanti pek ilgilenmiyor genellikle.
Madem cihaz garantiden yapılmayacak bence direk cihazı servisten al dışarıda özel servise yaptır. Yarı parasından ucuza mal olur.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bi sonuca varırsan buraya yazarsan sevınırım duruma gore ıphone 3g s ıcınde aynı yola basvururum bende. Benımde sessız tusum dustu goturdum aldıgım yere bu garantıye gırmez tamırıde yok bunun ıcın kasa degıscek o da 350€ dedi![]()
aman gozunu seviym genpaya inanma
benim iphonenin camı kırıldı 300-400tl fark istediler camı değişmiyor yenisni vercez dediler
30dolara cam aldım değiştirdimayrıca pili ,arka kapağı vs heryeri değişiyor
ama tuşu duştuyse o telefonun kusuru once genpa ile konuş eğer kemkum derlerse direk faturasıyla tüketici mahkemesine başvur alırsın akıllarını![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Arızanın senden kaynaklı olduğuna eminsen hiç tüketici hakem heyetine falan gitme vericeğin evrak ücreti ile kalırsın, servisede hakem heyetine başvurdum falan dersen iyice antipati yaratıp 1.500'le bile kurtulamayabilirsin. Eski bir teknik servis çalışanı olarak servis elemanları ile iyi geçinmeni tavsiye edebilirimyani hatanı kabul edip ona göre konuşursan eminim daha fazla yardımcı olurlar, hatta 1kg baklava al git belki garanti kapsamına bile sokarlar
Benim eski çalıştığım yerde böyle şeyler oluyordu.
Bugün tekrar Kadıköy'deki servise gittim.İlk başlarda çok yardımcı olmaya başlayan servis bir anda ters ters konuşmaya başlayınca benim devreler attı tabi.Servisteki bir tane çocuk,tırıvırı konuşunca tepem attı ve tartışmaya başladık.Yaklaşık 10 dakikalık bir tartışmadan sonra servis müdürü gelip beni odasına davet etti.O sırada babamı aradım ve olayları anlattım.Babamda yurt dışında olduğu için servis müdürünü telefona vermemi rica etti.Yaklaşık 10 dakika kadarda onlar telefonda konuştular ve en sonunda garantinin devreye girmesiyle olayları hallettik.Babamın bana dediği,gidip servisteki herkese yemek yaptırmamdı.Yemek ve içecekleri teslim ettikten sonra daha bir başka davranmaya başladılar.
Sonuç itibariyle makinayı garantiye soktum.Yaklaşık bir 10 gün içerisinde teslim alabilirsiniz dediler.Cebimden sadece 250 TL para çıkacak.Onun haricinde cumartesileri içinde ödünç kamera verebileceklerini söylediler.Çok yardımcı oldular bu sefer.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)