User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
53 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Kameram Bozuldu!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Buğra A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1500'ü duyunca direk çingene mode on oldu bende.Ovv neler neler diyorum servistekilere.Kafamdan isimler sallıyorum tanıyor musunuz ediyor musunuz,hani maksat olayları beleşe halletmek Allah'tan ekipman alırım,şunu alırım diyince biraz yumuşadılar.Bakalım artık hayırlısı..
    hahaha ulan ne adamsın

bugra: kardesım bırak sımdı sen onu bunu huseyın beyı tanıyor musun sen?
    gorevli: tanıyorum bızım sef olur kendısı.!!!
    bugra: deme yaw, bı tanıstırsana kardes cok ısmını duydum da

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1500 TL Tünay Bana şu an bu parayı cebimden ödemek koyar.Gerçi Barış beyden bir söz aldım.Yazı yollarım dedi genel merkeze.Onuda bekliyorum bir ümitle.

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi geçmiş olsun yav Halledersin inşallah en kısa sürede

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Buğra A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1500 TL Tünay Bana şu an bu parayı cebimden ödemek koyar.Gerçi Barış beyden bir söz aldım.Yazı yollarım dedi genel merkeze.Onuda bekliyorum bir ümitle.
    az para degıl walla..dırek camur spec devam...dınımızde tovbe kurumu gelısmıs zaten bı daha yapmassın olur bıter

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi geçmiş olsun yav Halledersin inşallah en kısa sürede
    Teşekkür ederim Arda'cım.İnşallah.Perşembe tekrar gidicem Kadıköy'e.Bakalım,kısmet.

Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    az para degıl walla..dırek camur spec devam...dınımızde tovbe kurumu gelısmıs zaten bı daha yapmassın olur bıter
    Aynen aynen Bir daha zaten kitapçık okumadan tövbe

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tarz şeylerde,Garanti kapsamına girse bile fazla ilgilenmiyorlar.
    Ne olursa olsun,eğer karşıdakiler hakkında pek bişey düşünmüyorsanız ve kendinizi kesinlikle haklı görüyorsanız Biraz Ses çıkarmakta fayda var,Gerekirse üst mercilere bildirin.
    tüketici haklarına gitmektede fayda var.

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buğra kimin gözüne geldin biliyorsun dimi hani S virajında gider yaptığın biri vardı
    geçmiş olsun yapabilceğim bişi varsa hazırım keşke sizi dava ederim tüketici hakları var filan deseydin böle diyince çok korkuyorlar
    ..::PASSATURBO1::..

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun buğra isteseler onu garantiden yapabilirler her firmanın belli bi insiyatifi muşleri memnuniyeti için hibe ettiği şeyler oluyor

ama işlerine gelmemiştir

ben birçok markada kullanıcı hatası ve garantisi bitmiş urunun parça değişimini yaptım tamamen firma ile alakalı

ozellikle pc parçası olarak asus ekrankartı,anakart,psu da garanti sorun olmuyor mesela

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

MeJo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    artık onlar bizden çamurlar bence çok zor kabul etmeyecekler geçmiş olsun
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    goduum değil koyduğum olması lazım...

MTN106
    Misafir
    BEN Sony de çalışıyorum, mercekteki arıza kamera ve foto makinelerinin en pahalı arızalarındadır, ayrıca 1500 tl HD kamera için iyi fiyat demişler gibime geldi çünkü bütün parçaları yurt dışından geliyor , ayrıca istersen sana servis konusunda yardımcı olabilirim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun kardeşim ama kullanıcı hatası olunca garanti pek ilgilenmiyor genellikle.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Madem cihaz garantiden yapılmayacak bence direk cihazı servisten al dışarıda özel servise yaptır. Yarı parasından ucuza mal olur.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olm o nasi bir zorlama sekli merak ettim baskin cik ne alakasi var abi kullanici hatasiyla falan de

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi sonuca varırsan buraya yazarsan sevınırım duruma gore ıphone 3g s ıcınde aynı yola basvururum bende. Benımde sessız tusum dustu goturdum aldıgım yere bu garantıye gırmez tamırıde yok bunun ıcın kasa degıscek o da 350€ dedi

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi sonuca varırsan buraya yazarsan sevınırım duruma gore ıphone 3g s ıcınde aynı yola basvururum bende. Benımde sessız tusum dustu goturdum aldıgım yere bu garantıye gırmez tamırıde yok bunun ıcın kasa degıscek o da 350€ dedi
    aman gozunu seviym genpaya inanma

benim iphonenin camı kırıldı 300-400tl fark istediler camı değişmiyor yenisni vercez dediler

30dolara cam aldım değiştirdim ayrıca pili ,arka kapağı vs heryeri değişiyor

ama tuşu duştuyse o telefonun kusuru once genpa ile konuş eğer kemkum derlerse direk faturasıyla tüketici mahkemesine başvur alırsın akıllarını

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Jerky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arızanın senden kaynaklı olduğuna eminsen hiç tüketici hakem heyetine falan gitme vericeğin evrak ücreti ile kalırsın, servisede hakem heyetine başvurdum falan dersen iyice antipati yaratıp 1.500'le bile kurtulamayabilirsin. Eski bir teknik servis çalışanı olarak servis elemanları ile iyi geçinmeni tavsiye edebilirim yani hatanı kabul edip ona göre konuşursan eminim daha fazla yardımcı olurlar, hatta 1kg baklava al git belki garanti kapsamına bile sokarlar Benim eski çalıştığım yerde böyle şeyler oluyordu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AskinSrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu tarz şeylerde,Garanti kapsamına girse bile fazla ilgilenmiyorlar.
    Ne olursa olsun,eğer karşıdakiler hakkında pek bişey düşünmüyorsanız ve kendinizi kesinlikle haklı görüyorsanız Biraz Ses çıkarmakta fayda var,Gerekirse üst mercilere bildirin.
    tüketici haklarına gitmektede fayda var.
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun buğra isteseler onu garantiden yapabilirler her firmanın belli bi insiyatifi muşleri memnuniyeti için hibe ettiği şeyler oluyor
    ama işlerine gelmemiştir
    ben birçok markada kullanıcı hatası ve garantisi bitmiş urunun parça değişimini yaptım tamamen firma ile alakalı
    ozellikle pc parçası olarak asus ekrankartı,anakart,psu da garanti sorun olmuyor mesela
    Alıntı MeJo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    artık onlar bizden çamurlar bence çok zor kabul etmeyecekler geçmiş olsun
    Alıntı YKD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun kardeşim ama kullanıcı hatası olunca garanti pek ilgilenmiyor genellikle.
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Madem cihaz garantiden yapılmayacak bence direk cihazı servisten al dışarıda özel servise yaptır. Yarı parasından ucuza mal olur.
    Alıntı Jerky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arızanın senden kaynaklı olduğuna eminsen hiç tüketici hakem heyetine falan gitme vericeğin evrak ücreti ile kalırsın, servisede hakem heyetine başvurdum falan dersen iyice antipati yaratıp 1.500'le bile kurtulamayabilirsin. Eski bir teknik servis çalışanı olarak servis elemanları ile iyi geçinmeni tavsiye edebilirim yani hatanı kabul edip ona göre konuşursan eminim daha fazla yardımcı olurlar, hatta 1kg baklava al git belki garanti kapsamına bile sokarlar Benim eski çalıştığım yerde böyle şeyler oluyordu.
    Bugün tekrar Kadıköy'deki servise gittim.İlk başlarda çok yardımcı olmaya başlayan servis bir anda ters ters konuşmaya başlayınca benim devreler attı tabi.Servisteki bir tane çocuk,tırıvırı konuşunca tepem attı ve tartışmaya başladık.Yaklaşık 10 dakikalık bir tartışmadan sonra servis müdürü gelip beni odasına davet etti.O sırada babamı aradım ve olayları anlattım.Babamda yurt dışında olduğu için servis müdürünü telefona vermemi rica etti.Yaklaşık 10 dakika kadarda onlar telefonda konuştular ve en sonunda garantinin devreye girmesiyle olayları hallettik.Babamın bana dediği,gidip servisteki herkese yemek yaptırmamdı.Yemek ve içecekleri teslim ettikten sonra daha bir başka davranmaya başladılar.

Sonuç itibariyle makinayı garantiye soktum.Yaklaşık bir 10 gün içerisinde teslim alabilirsiniz dediler.Cebimden sadece 250 TL para çıkacak.Onun haricinde cumartesileri içinde ödünç kamera verebileceklerini söylediler.Çok yardımcı oldular bu sefer.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PASSATURBO1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buğra kimin gözüne geldin biliyorsun dimi hani S virajında gider yaptığın biri vardı
    geçmiş olsun yapabilceğim bişi varsa hazırım keşke sizi dava ederim tüketici hakları var filan deseydin böle diyince çok korkuyorlar
    S hakikaten

Teşekkür ederim Mustafa'cım.Düşünmen yeterli.

Alıntı MTN106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BEN Sony de çalışıyorum, mercekteki arıza kamera ve foto makinelerinin en pahalı arızalarındadır, ayrıca 1500 tl HD kamera için iyi fiyat demişler gibime geldi çünkü bütün parçaları yurt dışından geliyor , ayrıca istersen sana servis konusunda yardımcı olabilirim..
    Teşekkür ederim.Bende anlamadım 1500 TL dedikleri zaman.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olm o nasi bir zorlama sekli merak ettim :d baskin cik ne alakasi var abi kullanici hatasiyla falan de :d
    :d:d:d:d:d

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)