User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: 25 ekim pazar izmir yarış pisti türkiye motor şampiyonası ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olay ümit kupasında yaşandı...kazada önümde oldu..kazayı yapan kişi gene ümit kupasında yarışlara giren abimin tayfasından..gelen haberler hiçde iç açıcı değil..omurilik kırılmış..bütün gece uyutmuşlar ağrılarından dolayı..eğer yaşarsa adam felç kalıcak..doktorlar vefat etmesinin daha hayırlı olmasını söylemişler...ve kazayı annesinin ailesinin gözleri önünde yaptı..yani durum içler acısı..zevk için girdiği bir hafta sonu yarışı hayatına maloldu..ve kazadan sonra kavga çıktı..eli bıçaklı bir eleman girdi piste adamın birinin bıçaklıyodu..ne polis nede bir güvenlik görevlisi..izmir yarış pisti bu işler için çok tehlikeli bir pist...

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah acil şifalar versin Allah'tan ümit kesilmez.
    ylnız pistin kenarları hep toprak sanırım videodan görüldügü kadarıyla,çakıl filan olsa tehlikesi biraz daha azalmazmıydı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AskinSrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah acil şifalar versin Allah'tan ümit kesilmez.
    ylnız pistin kenarları hep toprak sanırım videodan görüldügü kadarıyla,çakıl filan olsa tehlikesi biraz daha azalmazmıydı ?
    zaten motorlar için çok tehlikeli bir pist...bu arkadaşın kaza yaptığı aynı noktada geçen yarış 3 kaza oldu biri köprücük kemiğini kırdı..240 270 gibi viraja giriyorlar ve viraj çıkışı tümsek var direk kafa kaldırıyo motor..ve ümit kupasıda genellikle ya şimdiye kadar hiç yarışmamışlar yada hayatında 3-5 yarışa girmişlerin katıldığı katagori..anlıcağın tecrübe çok fazla yok..ve kaza yapan kişide normal yaşantısındada çok hırslı bir kişilikmiş aldığımız duyumlara göre..bu kazadan bir tur öncede öndeki motora geçildi..ve o virajda asla geçiş yapılamaz olmasına rağmen viraj dışına atmış kendini..hırsının kurbanı oldu anlıcağınız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla arkadaşlar hem rahmetli sinan'In zamanından arkadaşım var yarışçı hem rahmetli bahattin'in zamanından var tanıdığım yarıştı arkadaşım hepsi diyo motor çok deli bişi çok sakat birşey diye. 2side 1000cc kategorisindelerdi ve 2sinin de dediği laf düşüş tekniklerini bilmiyorsan adam gbi çıkmıcaksın motorun üstüne ne yarışta ne sokakta.. motor kazalarında daha az ölüm oluyormuş bisiklet yarışlarına nazaran national geographic te izlemiştim adamlar araştırma yapmışlardı ama kimse bilmiyodu sinan'ın vefatından 3gün önce oğlu olduğunu...

bybmw(ss) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı buraek4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten motorlar için çok tehlikeli bir pist...bu arkadaşın kaza yaptığı aynı noktada geçen yarış 3 kaza oldu biri köprücük kemiğini kırdı..240 270 gibi viraja giriyorlar ve viraj çıkışı tümsek var direk kafa kaldırıyo motor..ve ümit kupasıda genellikle ya şimdiye kadar hiç yarışmamışlar yada hayatında 3-5 yarışa girmişlerin katıldığı katagori..anlıcağın tecrübe çok fazla yok..ve kaza yapan kişide normal yaşantısındada çok hırslı bir kişilikmiş aldığımız duyumlara göre..bu kazadan bir tur öncede öndeki motora geçildi..ve o virajda asla geçiş yapılamaz olmasına rağmen viraj dışına atmış kendini..hırsının kurbanı oldu anlıcağınız
    aynen kadeşim bende tribündeydim zaten arkadas baya bi önde götürdü bayada iyi gidiyodu düştüğü turda düzlükde gecildi onun hırsı ile baya yüklendi o virajın limit 240 prof motorcuların dediği bilgi oda 270 civarı girince hem apex kacırması hemde cok süratlı olması bu acı kazaya neden oldu . Ama kurtulabilirmiydi kurtulurdu bu pist değilde daha düzgün bi pist olsa hiç bu kdar ağır olmazdı biraz hırsının birazda pistin kurbanı oldu ama allahtan umut kesilmez bi mucize bekliyoruz bu kardeşimiz için bütün dualarımız onun için ..

feRRo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olay ümit kupasında yaşandı...kazada önümde oldu..kazayı yapan kişi gene ümit kupasında yarışlara giren abimin tayfasından..gelen haberler hiçde iç açıcı değil..omurilik kırılmış..bütün gece uyutmuşlar ağrılarından dolayı..eğer yaşarsa adam felç kalıcak..doktorlar vefat etmesinin daha hayırlı olmasını söylemişler...ve kazayı annesinin ailesinin gözleri önünde yaptı..yani durum içler acısı..zevk için girdiği bir hafta sonu yarışı hayatına maloldu..ve kazadan sonra kavga çıktı..eli bıçaklı bir eleman girdi piste adamın birinin bıçaklıyodu..ne polis nede bir güvenlik görevlisi..izmir yarış pisti bu işler için çok tehlikeli bir pist...
    hadi ya çok kötü eminmisin peki bu sonuçtan__?

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklısın,Türkiye'de zaten hiçbir yarış hakkıyla yapılmıyor.Verdigin parayı ve hayatını riske atıyorsun resmen.
    3 kaza olduysa Artık akıllanmaları lazım pist yönetiminin diye düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bybmw(ss) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen kadeşim bende tribündeydim zaten arkadas baya bi önde götürdü bayada iyi gidiyodu düştüğü turda düzlükde gecildi onun hırsı ile baya yüklendi o virajın limit 240 prof motorcuların dediği bilgi oda 270 civarı girince hem apex kacırması hemde cok süratlı olması bu acı kazaya neden oldu . Ama kurtulabilirmiydi kurtulurdu bu pist değilde daha düzgün bi pist olsa hiç bu kdar ağır olmazdı biraz hırsının birazda pistin kurbanı oldu ama allahtan umut kesilmez bi mucize bekliyoruz bu kardeşimiz için bütün dualarımız onun için ..
    sorma kardeşim bizde sabah akşam dua ediyoruz..kendisini tanımam sadece abimin tayfadan olduğunu duydum biliyorum..ama o anı gördüm ya başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen..ben motor hastası bir insanınm ve yeni yeni kendimi alıştırmaya çalışıyorum motor alma fikrine..son 2 yarışıda izledim ve 2 sindede böyle kazalar oldu ama bu kaza en kötüsüydü..motorun zaten kaza naı 2 ye bölündü..ortalık toz duman o dumanın içinden motorun ön kısmı önümüze düştü sonra bir baktık yerde yatıyo hareketsiz bir halde...pistteyken öldü haberi geldi..daha sonra abimiz aramış kankamı ondan duydum dün uyutuyolarmış arkadaşı çok ağrısı varmış kırılmış omurilik..yaşar ise sakat kalıcak diyorlar..Allah kimsenin başına vermesin..cumartesi geceside inciraltında 2 kişi racingle kaza yapmış biri vefat etmiş..çok zevkli ama çok tehlikeli makineler..tüm motorcular dikkat etsinler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı feRRo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadi ya çok kötü eminmisin peki bu sonuçtan__?
    dediğim gibi abimizin tayfadan kaza yapan arkadaş...zaten kaza anında direk abimizin teknikerleri indiler yanında hastaneye gittiler..kankam konuşmuş kaza akşamı son haberler bunlar yarın öğrenicem gene bir değişiklik olursa yazarım buraya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AskinSrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklısın,Türkiye'de zaten hiçbir yarış hakkıyla yapılmıyor.Verdigin parayı ve hayatını riske atıyorsun resmen.
    3 kaza olduysa Artık akıllanmaları lazım pist yönetiminin diye düşünüyorum.
    bu 3 kaza benim takip ettiğim 2 yarışta olanlar...bide tolga adlı arkadaş bahsettiğim viraj çıkışında kontrolü kaybetti sanırım oda ayağını kırdı..konuşunlar öyleydi ama onla ilgili net bir bilgim yok anlıcağınız risk alıncak bir pist değil motorlar için

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)