Sen hakanın arkadaşımısın?HAni aramıştınız beni.Alıcağın araç temizse fiyatı da iyiyse hiç düşünmeden al.Ama eğer oysan dediğim gibi 20litreyi göze al.Bassanda yakıyo basmasanda...
Sen hakanın arkadaşımısın?HAni aramıştınız beni.Alıcağın araç temizse fiyatı da iyiyse hiç düşünmeden al.Ama eğer oysan dediğim gibi 20litreyi göze al.Bassanda yakıyo basmasanda...
RX8 e kesinlikle girme derim.. çok masraflı,aşırı benzin,yağ tüketimi olan bi araç,parça sıkıntısı olan bi araç... bir tek güzel yanı içinin s2000'e göre çok geniş olması we rahatlıkla sürüş keyfi![]()
s 2000 e göre daha karizmatik bir görünüşü var ama ben olsam wankel motora hiç girmem... vtec rlz![]()
B18c specR swap eg
2006 model rx8 in kasko fiyatı 1100 tl civarı iken aynı model s2000 1800 tl civarı kasko yapılıyor. yine 2006 model iki aracın yıllık vergi farkı 1340-471 = 869 TL dir.
ha bir de okuduğum dinlediğim kadarıyla rx8 i kullanmak kontrol etmek daha kolay. şahsen ileri sürüş eğitimi almamış biri olarak sağlığım açısından da rx8 daha bi tercih sebebi benim için.
bence rx8 i fazla büyütmenin alemi yok yanlış anlaşılmasın ama temiz bakımlı bir 850 T5 bile çok farklı şeyler yapabiliyor rx8 üzerinde![]()
rx8 arka koltuklarının olması , yarım da olsa arka kapılarının olması , hatta bu arka kapılarının ters açılımı sayesinde oldukça da havalı görünmesi , motor hacmi 1,3 geçtiği için vergide avantaj sağlaması gibi konularda ön plana çıkar...
wankel motor eğer düzgün kullanılmamışsa başa derttir.. tr de wankel ustası da azdır..
yakıt tüketimi , wankel'den dolayı çok fazladır..
yağ yakar ama bu bir sorun değil aracın motorunun karakteristiğidir...
kullanımı zevklidir , motoru tütreşimsizdir ve çok güzel devir çevirir..
sesi hemen hiçbir araca benzemez , karakteristiktir..
ikinci el alırken değil de üçüncü ele satarken daha zorluk çıkaracağını düşünüyorum..
yedek parça ve servis konularını söylemeye gerek yok zaten...
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)