şu an ergazideyim double ve kafalığa monitör takılıyor
kafalık teminini halleden gmg Mustafa kardeşime sonsuz teşekkürler
Printable View
şu an ergazideyim double ve kafalığa monitör takılıyor
kafalık teminini halleden gmg Mustafa kardeşime sonsuz teşekkürler
su gmgye bi ben gidemedim yaa... hayirlisi senin aracda cok dehset hani :D
merhabalar Orhan abi mümkünse resim koyabilir misin acaba?
sitedende bi kac arkasimizin basina geldi etti aman Allah korusun oncelikle ama bu tip seyleri genele acik hic bi forumda yayinlanmasi taraftari degilim ben. tabii takdir senin.
haftaya yine ergazide olacam takilan double arızalı çıktı yapacaklarmış seninletaıştığımada çok sevindim senin araçta muhteşem
canlı gösteririm daha iyi olur haftaya cumartesi sabah ergazide olacağım;)
bende çok resim koymuyorum allah esirgesin nazardan çok çekiniyorum artık:D
haftaya ergazi meeting yapalim o zaman tekrardan :D
benide sogutacan bu isten o kadar yatirim yaptim bak uzme benide :D saglik olsun abi format atilmisken perfect xp sp3 kuralim o zaman :D :D :D ahuahuhauauh saka bi yanada cok can *****I olmusdur eminimki... neyse Allah baska dert keder vermesin. Hallederiz hepsini cozeriz. gerci bi cay ismarlamadilar o kadar durduk oradada bu sefer termosla gelirim ben ama.
ben termosu getireyim bardaklarida sen getir :D ihtiyacimiz yok sizin cayinizada bardaginizada diyelim :D :D :D
montajdan sonraki fotoları bekliyorum,
foto yok foto :D no photo no cry :D
torkadami gidecen :D hay masallah bi girdin tam girdin sende napacan torkda hazir el degmisken turbolayipmi cikacaksin :D saka bi yana sorun yoktur umarim ?
sorun yok çok şükür km bakımı gelmişti ;)
hazırda turbosu varken elimi sürmem (Konusunu dahi açıca Orhan usta sen kaşınıyosun diyor :D)
Double işi olmadı cihaz arızalı çıktı Gazi'de sağolsun bi güzellik yaptı bunu verdi http://www.hepsiburada.com/productde...dv3241y#tablnk
cihaz güzel memnunum şimdilik ama double ın havası bi başkaydı canım :(
seni arayamadım çünkü çok yer dolaştım rahatsız etmek istemedim ;)
sifir navitech buldum bende 700 liraya 10 taksit gibi taksitte yaptirabilme sansini yakaladim ama su ocak ayini bi atlatalim diye bekliyorum. cumartesi kosturmacayla gecti benimde cocukla beraber sac jant aldik kisliklarimi taktirdik hava cok guzel diye arabaya takamadim dursun dedik sonra onlari terasa yine cikardim. bos indirdigim lastikleri jantli ve havalari basilmis olarak yukari cikarmak baya bi ugrastirdi beni :D senden ses cikmayinca bende gelmedim. bi ara torka gideyim diye ciktim istanbul yolu muazzam bir kalabalikdi ilk isiklardan geri donduk bizim oglanla :D
butun gun yanındaydım , ne duyarsız adamım ya insan iki kare fotograf ceker dımı :D
dabıl dın guzel olacaktı ama amac ufaklıgın tv izlemesı ıse onde sadece cd caların olması ıyı oldu :D ahahahah:D