User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
59 sonuçtan 58 ile 59 arası

Konu: Arabada film izlemek için ne yapmalı

AhmetKadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    butun gun yanındaydım , ne duyarsız adamım ya insan iki kare fotograf ceker dımı

dabıl dın guzel olacaktı ama amac ufaklıgın tv izlemesı ıse onde sadece cd caların olması ıyı oldu ahahahah

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mgnPower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sifir navitech buldum bende 700 liraya 10 taksit gibi taksitte yaptirabilme sansini yakaladim ama su ocak ayini bi atlatalim diye bekliyorum. cumartesi kosturmacayla gecti benimde cocukla beraber sac jant aldik kisliklarimi taktirdik hava cok guzel diye arabaya takamadim dursun dedik sonra onlari terasa yine cikardim. bos indirdigim lastikleri jantli ve havalari basilmis olarak yukari cikarmak baya bi ugrastirdi beni senden ses cikmayinca bende gelmedim. bi ara torka gideyim diye ciktim istanbul yolu muazzam bir kalabalikdi ilk isiklardan geri donduk bizim oglanla
    en iyisini yapmışsın trafik çok kötüydü
    Alıntı AhmetKS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    butun gun yanındaydım , ne duyarsız adamım ya insan iki kare fotograf ceker dımı

dabıl dın guzel olacaktı ama amac ufaklıgın tv izlemesı ıse onde sadece cd caların olması ıyı oldu ahahahah
    artık kaza riski sıfır yolda bitirim karınca izlemektende kurtuldum yola konsantre olabiliyorum
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)