O dertten bende muzdariptim sunnynin 7 inclik ekrani ve sony vcd mp3 calarli bir ana unite ile bu isi cozdum tavsiye ederim
O dertten bende muzdariptim sunnynin 7 inclik ekrani ve sony vcd mp3 calarli bir ana unite ile bu isi cozdum tavsiye ederim
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
abi 500-600 liralara double din al en mantıklısı ama bu sefer önde olacak arkada seyredemeyecek dersen vcd li bir teyp ve 1 yada 2 tane kafalık monitörü al çöz sorunu
kafalık monitörünün tanesi 150 lira gibi bir fiyat vcd li teypte marka ve kalitesine bağlı olarak 300 liradan başlar kablosu montajıda 100-150 lira çiçek gibi olur
http://reverseparkingsensors.co.uk/p...dvd-player.jpg
bole bisi lazim sana tandandan inen , arabanin orta tavan lambasinin oldgu yere monte edersiniz, ekrana kimse dokunmazda
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
yok ya güzelde bişey olsun istiyorum kafalık monitörü en iyisi gibi geldi bana
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Çin malı navigasyon cihazları var 2 gb hafızalı dıvx mp3 fm radyo ozellıklı ıstersen boyle bırsey alıp aracının ses sıtemıne baglıyabılırsın fıyatıda 200tlsahıbınden comda satılık var 5" ekranlı.
abi mantıklı bir double din ve güzel kafalık monitörleri ile güzel bir kombinasyon olusur....hatta double dinde dual zone özelligi olursa sen önde radyo dinlerken arkadakiler kafalıktan film izler sesi kendileri duyar arkadan.....gazi abiye gidersen erhanın tanıdıgıyım dersen fiyatta baya baya yardımcı olur....montaj konusundada profesyonel işçilik istersen yardımcı olurum abi gazi abinin ustaları konusunda....hatta pm atıyorum
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
bu arada dodohaman da olması lazım kafalık monıtoru ve dvd oynatıcı bırde ona sorsanız yada konuyu gorurse yazar. Abi haber beklıyorum birde aradım açmadın ve gelmedın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)