Toyo![]()
sulhide 4çarpı 4 değilmi
başka bir arabasındamı kullanıyor ?
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Bu 3 markadan hangisi dersen kesinlikle Toyo derim..
lastik almadan önce 1000 tane yorum okudum bir çok forumda,ama gittim kumho aldım iykide almışım kuru-sulu hiç bir sorun yaşamadım allaha şükür.genelde kötü diyenlerde yani benim tanıdıgım yagmurlu havada basıp basıp arabanın dibinde durmaya çalışanlar.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Benim aracımın üstündede aynı ebat var ama Yokohama Advan olarak ve memnunum. Listeden birilerini alıcak olursam Toyo yada Dunlop alırdım.
evet bizde arkadaşa aldık 215/45/17 fiyatı çok uyguna geldi ve performansıda çok iyi
bu 3 marka arasında ise kumho kullandım ıslak performansı biraz kotuydu onun dışında fena değildi zaten çok extreme bi kullanma amacı olmadığı için şehir içinde hangisni alırsanız alın çok fazla şikayetiniz olmaz
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
4 çeker sahipleri lastik konularına yorum yazmasınlar bence. Konuyu açanda 4 çekerde kullanmayacaksa.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
kumhoyu geç birkere, bütçen elveriyorsa adrenalin, dunlup, sonra yokohama, ondan sonra toyo tavsiye ederim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)