ku15 i merak ediyorum bende semi slick sanırım kuruda nasıldır acaba?
bu arada toyo nun bu kadar iyi oldugunu bilmiyordum ..
ku15 i merak ediyorum bende semi slick sanırım kuruda nasıldır acaba?
bu arada toyo nun bu kadar iyi oldugunu bilmiyordum ..
Toyo iyidir daha uygun bişey düşünürsen nexen olabilir kumho ya gore daha saglam ama yağmurda çok kayıyor![]()
adrenalin diyenler acaba daha önce kullandı mı o lastiği ben bmw 320d de 225/40/18 önlerde 255/35/18 arkalarda olarak kullandım hiç memnun kalmadım adrenalinden
şimdi 225/35/19 önlerde 255/30/19 arkalarda kumho ku31 kullanıyorum aynı arabada valla bu kumholar daha iyi geldi bana nedenseacaba jantları büyüttük diye mi bu fark diyicem ama sanmıyorum onuda
ku 31i uzun süre kullandım
eski aracımdada standart olarak dunlop sp sport vardı
dunlup tan kaçabildiğiniz kadar uzağa kaçın..
kumho ku 31 her zaman şaşırtır kullanmayanlar genelde kötü olarak algılar ama uzun süre kullananlar genelde çok memnun kalırlar..
zaten testleri mevcut araştırıp bakabilirsiniz genelde iyi lastik diye bilinenlere ya yakın çıkar yada önünde olur..
ama toyo da iyidir elbet
ama fiyatlarını bilmiyorum açıkçası toyo pahalı ise aklım daha iyi markalara gider..
ucuz lastik aranıyor ise kumho dan daha iyisi yoktur zaten..
Proxes 4 kullanıyorum, daha önce kumho eksta spt kullanıyordum. Kumho lastik değilmiş onu anladım... Proxes 4 ıslak zeminde de çok iyi, tavsiye ederim.
lastik deseninin ve hamurunun araca göre farklılık getirdiğini göz önünde bulunduralım örneğin; bende kumho iyidir misal baskasında kötüdür bende adrenalin iyidir bmw de kötüdür. kullanılan amortisör ve yayla bile ilgisi var bence bir arac modeline göre değerlendirmek yanlıs kanımca![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
valla denemek istersen eski jantı lastiğide dükkanımda duruyo hala yenileride zaten arabanın üstünde adrenalinlerle araba kendini m3 sanıyodu resmen her köşede dsc ışığını yakıyodu hele yağmurda bildiğin lastik değil poşet o kadar kötüydü
acaba bana dandik olanı mı denk geldi dicem ama 4 lastiktede şanssız olmaz ki insan bide üstüne en son önleri yenilemiştim yine aynı yani
kumholarla mutluyum ben he gerçi o gün cebimde fazladan para olsa gidip michelin pilot sport 2 alırdım ama mini gp bozuk bi şekilde yattığı için paranın kalanını ona ayırdım![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Schumi.Projects
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)