daha var uzun sürüyor anfiler midtizler tkıldı yalıtım bitti teyp takıldı sub kutusu yapıldı bagajla uğraşılıyor şuan
bak bebe laflarına dıkkat et hitabını canımı sıkma arakdasımla abi arasını bil öle konus daha dunku cocuksun sen ilk okula giderken ben tesısat bilirdim burdada yanlış bişey konusmam ben aktepede de montaj yaptırdım lafımı kaileye al öle cvp ver haddini bil tmm yoksa sorma sorusturma kafana göre git yaptır ok.
maxi hifi tufan abi ve aktepe elekt.
kesinlikle sorun yaşamazsınaraba yaptırmanın dışında yuzyuze konuştuğum kişiler olduğu için tavisyem
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ben yaşına birşey demedim, benim ilkokula giderken hatta dahada küçükken hangi arabaya bindiğimi o arabada neler olduğunu (sadece müzik sisteminden bahsetmiyorum) hangi ortamlarda yetiştiğimi kimleri tanıdığımı bu camiada bilmiyorsun ve beni yargılorsun, aktepeyi ben 1,5 senedir biliyorum uygun fiyata kaliteli mal satıyor diye adını duydum alış veriş yaptım, öncesinede bilmeyebilirim yanılmışımdır polemik yapmanın alemi yok ilk mesajındada eskiden vardı şeklinde açıklama yapsaydın tarıks ve onursümer nickli arkadaşlar gibi bende öğrenmiş olurdum hiç bu konuşmalar geçmezdi büyüğümsün saygım sonsuz
iyi geceler
ortalama olarak benım düşündüğüm ön tarafa bi comp. +bi anfi + ve bi bass olucak daha fazlası şu an için beni baya bi zorlar.
mondeo sanırım aracınız .
98 sedana 2 takım morel comp.+2 jbl anfi+2x25cm sub uygulamıştık.çok net ve güzel bi ses aldık.aktepe yardımcı olur size bu konuda.
Parça temini için Aktepe Sound, montaj içinde zaten ExtremeSounda gönderiyolar... İki tarafta başarılı bence...
0212 442 42 88-83
görüştüğüm bi tesisatçı ark. pilippo comp+jbl bass+ 2 nci el temiz bi anfi+kablo+montaj ve işçilik için 400 tl fiyat verdi. pilippo yu bilmediğim için biraz emin olamadım ama baya bi övdü gerçi kimse malım kötü demez amagel dinle burda öle karar ver diyo
Merhabalar;
Bizde( AKTEPESOUND ) satış agırlıklı toptan oldugu ıcın fiyatlar konusunda her türlü yardımcı olurum.
Zaten ürün çeşitliği konusunda sıkıntı yok.( ROCKFORD FOSGATE ,MBQUART JBL JVC XETEC INFINITY ALPINE MTX KICKER AUDIOSYSTEM PIONEER KENWOOD NAVKİNG ROUTE66(NAVİGASYON) SOUNDMAGUS STINGER MOREL PHONOCAR SOUNDLINE DLS DD VS.. BIRCOK MARKA MEVCUT ) WEB SITEMIZDEN INCELIYEBILIRSINIZ
www.aktepesound.com
Montaj konusundada Referans olabilceğimiz bir çok yer var tabi 10lirayada montaj yapan yer 1000lirayada bu sisteme göre değişiyor
Florya Emre Abi zaten Honda Civic Fuar aracımızın montajını yapan yer.
İşçilik olsun bizimle calışan bir çok montajcı firma mevcut oturdugunuz yere göre yönlerdirme yaparız..
osman@aktepesound.com msn adresim yardımcı olurum ..
woice car hi-fi ![/
avcılar-pionner ata 421 34 15
tavsiye ederim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)