normalde bir otelde.kayıt yaparken kimlik.kayt![]()
3 kişi 100 lira mı oha derler
merkezde o paraya bulamazsın kardeşim
benim de yapabilceğim fiyatı sana pm atayım,şimdi buraya yazarsam şirket fiyatına göre baya bi ayıp kaçıcak sıkıntı yaşayabilirim![]()
ogretmen evıne git![]()
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
sağda solda broşürlerini görüyodum.ege üni. hastanesi karşısında eşyalı kiralık ev hasta yakını olmanıza gerek yok özel günleriniz için günlük kiralayabilirsiniz gibisinden şeyler yazıyodubornovada ama iş görürse yarın bi soruşturayım ?
www.egeturbo.com
Turbo asker
ilanda ilk çıktığında hasta yakınları içindi sonradan özel günlere döndü bilmiyorum yaniama bulursam telefonunu alır gönderirim
ben resmini çekmiştim bi ilanın forum bornovada geçensene bu vakitler
eve gidince bulur resmi eklerim bu konuya![]()
illa merkez istiyorsan alsancak kıbrıssehitlerine cok yakın Saint Joseph lisesinin sokağında Balca Otel var. Cok düzgün bir butik otel, muhit & odalar fiyatına göre son derece iyi. 2kişi oda+kahvaltı 70lira gecelik. 0232 422 30 74 - 463 03 94.
ilk defa duydum bi bakmak lazım dediğin otele
aama akşam vakti o sokaklar pek tekin değil gibi geliyor bana,gece geç saatte girmek tehlikeli olabilir![]()
Valla izmirde şahsen kordon derim manzara derim otel gibi otel derim ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)