Şuan baş ağrısı,öksürük ve kas ağrısı var bakalım ne yapcaz![]()
Şuan baş ağrısı,öksürük ve kas ağrısı var bakalım ne yapcaz![]()
Ben de 4 gündür hastayım.
Burnum, kulaklarım tıkalıydı agır grip geciriyordum diyordum, simdi onlar acıldı öksürük basladı.
Antibiyotik alıyorum, soguk algınlıgı ilacı, öksürük surubu, yanında zerdecal ıhlamur vs ne varsa iciyorum ama hala iyilesemedim.
Yarın da devam ederse, doktora gidicem bakalım ne kadar ömrüm kalmıs![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
doktora gitmeden antibiotik mi aldın ??? abi naptın sen ? grip ile antibiotik in bir ilgisi yok ki .. cerrahpaşada grip polikliniği açılmış olması lazım.. direk oraya git doktor illa alman lazım demedikçe alınan antibiotikler vucüdun immuni sistemini zayıflatır. bakterilerin ona karşı mutasyona uğrayıp size zarar verecek duruma gelmesine neden olur.
aman doktora danışmadan ilaç almayın.
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp...lecek+hususlar
abi bende oldum ve cok sukur atlattim ve normal gripten nasi kurtuluyosam her seferinde yine ayni sekilde oldu , iyiyim cok sukur![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
aynen artık bilmesemde olur. 4gün boyunca 40derece ateşin altına inemedim.. titreme, nöbet. atlattım allaha şükür, şimdide kullandığım ilaçlar çok ağırdı alerji oldum her tarafım kabardı. bide bunu atlatsam binlerce şükür.
Sakin güç...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
dediği doğru novalgine ağır bir ağrı kesici ve ateş düşürücüdür aslında. parol da keza bir parasetamol ihtiva eder. ama siz her "yoksa" dediğinizde bunları alırsanız. ileride ciddi ciddi hasta olur ve zor iyileşirsiniz. ona gore. maksimum sedergine atın suya.
ve ihtiyacınız olmadan aldığınız her ilaç karaciğerinize yapılmış en büyük ihanettir. siz o ilaçların zararsız olduğunu mu sanıyorsunuz ?
[fabrikada yapılıyor ve nasıl oyle pürüzsüz bir arada duruyor acaba]
antibiotikler sadece zararlı organizmaları mı öldürüyor sanıyorsunuz ?
c vitamini konusunda doktorunuza şunu sorun bakalım ne diyecek günlük c vitamini ihtiyacımı nasıl temin ederim. yada etmeli miyim. haplarla c vitamini almanın vucüduma (az da olsa)yıkıcı bir etkisi var mı ? "günde bir defa" haplarını alınca cunku o kucuk etki gunde bir defa giriyor .. ha birde fazla aldığım c vitamini idrar yoluyla vucuttan hicbir işe yaramadan atılıyor mu?
bakalım doktorunuz bunlara ne diyecek![]()
Bende domuz giribi oldumHer sene geçirdiğim gripten hiçbir farkı yok TV ler aşırı abartıyor bence, Herhangi bir ilaç almadım günde 5 kilo mandalina,portakal suyu ve kupalar dolusu ıhlamur içiyorum...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)