User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: cam filmi hakkında yardım..

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    crx i aldığımda camlarda mavi renk film vardı
    daha doğrusu ben açık mavi renk film var sanıyordum tüv muayenesinde söküp de cam içinde kalan kısımların 2numara siyah olduğunu görene kadar
    o kadar eskimiş bi cam filmini sadece camsil ve falçata yardımı ile yaklaşık 1-1buçuk saatte söküp temizledim
    falçatayı dikkatli ve doğru açıdan tutarsan camı çizmezsin, ben yaparken sadece 1 kere elimden kaydı, 1-2cm lik ufak bi çizik oldu onun dışında sorun yok
    gözünde fazla büyütme..
    bol miktar cam sili sık cama,sonra bi kenarından kaldır filmi ve yavaşça ve gerdirerek sök,üstünde kalan parçalar olcaktır onları da gene camsil ile yumuşat ve falçata ile dikkatlice kazı, üstünde kalan film yapışkanı falan sümük kıvamına gelecek ama kolayca çıkacak...

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gsi_club Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aksesuarci yerine bi flimciye veya camciya gitsen daha iyi olur...
    bizim burda genelde cam filmlerini aksesuarcılar ceker ama
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DaRkNeSs- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    crx i aldığımda camlarda mavi renk film vardı
    daha doğrusu ben açık mavi renk film var sanıyordum tüv muayenesinde söküp de cam içinde kalan kısımların 2numara siyah olduğunu görene kadar
    o kadar eskimiş bi cam filmini sadece camsil ve falçata yardımı ile yaklaşık 1-1buçuk saatte söküp temizledim
    falçatayı dikkatli ve doğru açıdan tutarsan camı çizmezsin, ben yaparken sadece 1 kere elimden kaydı, 1-2cm lik ufak bi çizik oldu onun dışında sorun yok
    gözünde fazla büyütme..
    bol miktar cam sili sık cama,sonra bi kenarından kaldır filmi ve yavaşça ve gerdirerek sök,üstünde kalan parçalar olcaktır onları da gene camsil ile yumuşat ve falçata ile dikkatlice kazı, üstünde kalan film yapışkanı falan sümük kıvamına gelecek ama kolayca çıkacak...
    arka kapıdaki camlarda denemek lazım bunu ilk başta..zorlanmazsam eğer yapılabilcek bişey die düşünüyorum..gerekli malzemelerimiz cam sil ince falçata..doğrumudur??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim burda genelde cam filmlerini aksesuarcılar ceker ama
    bizim burdada o şekilde ama ne demk istedi arkadaş anlayamadım bende tam..kendim denedikten sonra almazsa bakıcaz çaresine artık.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)