bende gidiorum aralık :D benide ekleyin combo lar
Printable View
bende gidiorum aralık :D benide ekleyin combo lar
bir arkadaşımla görüştüm boşu boşuna çok kıyafet alma orada her şey satılıyor dedi. İlk başta yazanlar dışında almamız gereken birşeyler var mı sizin aklınıza gelen? yarın alışverişe gideceğimde. :)
sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor tam bi bilgisi olan var mı ben yarın yarın gece 1 de filan diye biliyorum???
9u gecesi çıkar sanırım...herkese hayırlı teskereler...
Bugunde açıklanmadı yarın geceyı beklıcez sanırım :=)
Bu beklemek harıcınde bişey koymuyor bakalım ne yapıcaz :D
valla o yer açıklandıktan sonra olay bitiyo o dakkaya acaip stresliydim bende,,,sonra hiç gitmicek gibiydin son 2 günümde ,,,,,herkesin hakkında hayırlısı diyorum tekrardan,,allah sizede beklicek olanlarada sabır versin ......
arkadaşlar bu ilk sayfadaki linkten mi öğreneceğiz sonuçları? orada 330. dönem yazıyorda..
trgy ve mugen nere düştünüz la :D
daha açıklanmadı. bu gece 12 de açıklanacak
Geçmez şimdi zaman 12 ye kadar...
nerden ogrenıyoruz nereye cıktıgını bı lınk alabılırmıyız?
off beklemek adamın canını fena sıkıyor yafs belli olsa yaaaa ::S
gecen sene gece 12 otobusyle ızmıre donerken ogrendım:)ummadıgım yer gelmıstı :)cok streslı dakıkalar:)
1.5 saat var, geçmiyor dakikalar...
felaket hemde tek korkumun kütahya çıkması
ahah uzaylılar kardeşim benim :D soğuk yüzünden .. ***** dizlerde menüsküs + romatizma war :S
Çok soğuk orası kışın hele ... bide *** dağı war :D aşırı soğukkk orası
inşallah :D
kardesım gıttıgın yere gore deısır sımdı benım gıttıgım yer guzeldı hemen aldık kantınden ama bazı yerlerde sıra cok olcak kalmıcak alamıcan dısarıda cıkamıyosun bence malzemelerı al herseyden 4 5tane al askı al mesela kırlı ve temız camasır torbası boya bunları al yanıan ıc camasar al ıclık alma orda verıyolar zaten boş para verme zaten hergun cest gıyınemıcen 1o gunde 1haftada bır yıkarsın:):D
tırnak makası cengellı ıgne ıgne ıplık al:) botunu aldıgın gun ranzanın altında topugunu ez:)cok dondurucu soguklarda bot ıcıne ıncecık corap gıy daha sıcak olur:)bıkaç sey sölıyım yaparsın orda boyunluk al :)ben nobet tutuyordum gereklıydı bana sen tutarmısın bılmem :)