o sorular psikolojik durumunu ve askeri disipline uyumluluğunu ölçmek için doğru yanıtı yok zaten sadece derecelendirme için :D
Printable View
arkadaşlar son gün giden herkes yetişebildi mi acaba? yoksa cuma'ya falan sarkan oldu mu? yetişmesi zor görünüyordu çünkü.
Sonuçlar 10 unda mı açıklanacakmış yoksa 9 u gıbı mı ?
Turgay senın aday no kaç ?
j. yada p. komando yedek subay hangi talihli arkadaşlarımıza çıkacak merak ediyorum:D
len turgay gitmeden bari bikaç e30 parçası getirseydin :D
14198 :)
Hayırlı ugurlu olsun.
Bu dönem baya yogun.Belkı bı yerlerde karşılaşırız :)
Yahu soruların nasıl cevabı yoktu. 1-2 tane ve zaman yüzünden yetiştiremediğim sondan 5 tane hariç hepsinin bir mantığı ve doğru cevabı vardı. Klasik mantık soruları.. Zarf sorusu da basitti, müsvetteye çizerek yaptığınızda çıkıyordu cevabı kolayca.
paylaşmaz mıyım:D uyku yok dinlenme yok durmak yok :) hiç R yok hep ileri :)
13 hafta yaşayan çeken bilir hakikaten allah herkesin yardımcısı oolsun. eğitim aynı sıklıkla devam ediyor mu onuda bilmiyorum tabi. çünkü komando asteğmenler küçük komando bölüklerine birliklerine gönderilmiyor artık. mesela benden sonra benim olduğum yere komando asteğmen gönderilmedi. Hayırlısı bakalım. Son mohikan 315. dönem:D
hadı hayırlısı aralıkta gıtmek ıyıdır cabuk gecer
Kolay gelsin herkese. Liste oldukça kabarık ya:)
Akşam 21:00'de Kayseriden otobüse biniyorum Ispartaya (merkez) doğru. Allah yolumuzu açık etsin inşallah hayırlısıyla Allah hepimize biran önce yapıp gelmeyi nasip etsin arkadaşlar. :)
Beni de baştaki listeye ekler misiniz?
3. gun rahattı bızım 9da gırdık 3te bıttı ısımız..
ya 10 unda acıklanıo, 12sınde 5 e kdr teslım , neden bu kdr kısıtlı tutuolarkı belkı trenle dogu uzun surcek ne bılıyım:S
zarf koolaydı olm :D ben o kim kimin kızı karısıdır sorusuna takıldım,onu salim kafayla çözmek lazm,o yorgunlukla 1buçuk dakkada çözülcek soru değildi bana göre:D
belki vardır hepsinin cevabı,ama o saat sorusunun cevabı 8.50 olmalıydı bana göre ama o da şıklarda yoktu :D
neyse ya sorulara göre asker alcaKLArını sanmıom,o yorgunlukla ii bile yaptık :D
9 da olabilir usta ama şıklarda 9.20 vardı sadece:D yani banada ya 9 yada 8.50 dir diye düşündüm
hadi olsa olsa 9.10 diycem ama bu üçü de şıklarda yoktu :D
soru tam olarak şöyle olcak
alinin saati 10 dakika geridir
ama ali salağı saatini 10 dakka ileri sanmaktadır
kendisine saat sorulduğunda saat 9 demiştir
gerçek saat kaçtır
Ali saat 9 dediğinde saatini 10dk ileri sandığı için 9 demişti.Saat aslında 09:10'u gösteriyordu. Saat 09:10 gösterdiği halde 10 dakika geri kalmıştı yani saat aslında 09:20 idi
Cevap: 09:20
Aklınıza takılan başka soru varsa cevaplayabilirim,zaman geçirmek için 3-4 tane hariç hepsini yapmıştım :D
siz hala sorularda mantık araya durun , kışladan girdikten sonrada mantık ararsanız bitmez o askerlik:D
2 arkadaş gönderdim.
-İzmir Gaziemir Ulaştırma (pek iyi şeyler demiyolar :D )
-Hatay Serinyol Jandarma ( biraz daha iyi sanki :S )
:D
sınav salonunda başımızda kıdemli bi yüzbaşı vardı,son senesiymiş yüzbaşılıkta
o bi örnek verdi
komutan ne isterse emredersiniz komutanım diyceksiniz diye,
aynen şöyle dedi :
şuraya bi uçandaire düştü git tamir et derlerse emredersiniz komutanım diyceksiniz , ondan sonra düşünürsünüz nasıl olcak nasıl yapacam diye :D
sanırım asker mantığı için güzel bi örnektir :)
ahaha aynen doğru
uçan daire diyince aklıma geldi
bizim karakola bir gün ufo ihbarı geldi , 1 başçavuş 4 er ufo kovalamaya gitmişti:D
belirsizlik aynısından bendede var ordan biliorum :D