bu arada benımde teslım tarıhım 05.12.2009
bu teslim tarihleri uzun dönem gidecekler için dimi arkadaşlar
arada dalgaya düşüp geç gitmeyelim de![]()
Beyler Bana bakın bi Bi arkadas bi şeyler yazmış5- 6 sayfa evel daha dogrusu yazan bi vatandasın yazısını kopyalamıs boşu boşuna hiç bi **k götürmeyin 2 tane yeşil don 2 tane yeşil atlet o kadar gerisini siqdir ediyolar almıyoar hiç bi şeyi oylel dediler ++++++++++++++++++++++ yeni cıkmıs bu kanunda sivil elbilselerinizide ailelerinize postalıyolarmıs geri
sivil ebise bile yasak
yani gideceginiz yerden hepsini veriyolarmıs ben sübede sordum ne götürek diye hiç bir şey götürmeyin almıyolar içeri dedi ordakki çavuş bana
sadece çamaşır alıyolarmıs içeri
kısa dönemde nasıl olur onu bilmem xD
çok guzel olur bal ve kaymak olur doguda saten bu olay vardı bide bazı kıslalarda sana bi cuval gib bi şey veri,yolardı girer girmez ona soyunuyodun ondan sonra ailene geri gdiyidoduı sivil elbiseerin bu olay her kışlada yokdu ama artık bütün kışlaara zorunluluk getirilmiş acemi askerlerin kaçmasını önlemek iiçinmiş sanırsam :A benim dayım 80 lerde yapmıs askerligi taa o zaman varmıs ama sınırlı yerlerde varmıs sadece ama artık bütün kıslalarda varmıs ben :A slusu aldıgım zaman sordum :A sende sor ögren A: manisada oldugunu biliyom o garanti yani :A +++++++++++ saten senin 1 ay dolmadan çarşı iznine cıkmaya hakın yokkiyemin ediyosun ondan sonra biz 75 günüz bakalım carsı izni zımbırtısı nasıl olaclak
ya bilip bilmeden eksik yazma seni bahsettiğin 8gün izin uzun dönemlerin dağıtım izni kısa dönemde yok öyle birşey
kısa dönnemler yemin töreninden sonra evci iznine çıkar 3gün
piyadede yemin töreni 1ay sonunda ve çarşıya 1ay sonunda çıkıyosun , jandarmada yemin töreni 2.haftada yapılıyor 2.hafta sonunda evci izni ve bir sonra ki haftada çarşıya çıkartıyorlar benim yaşadığım ve jandarma olarak yapan başka arkadaşlarımın yaşadığı bu.
o kıyafet olayıda saçmalık tamamen , ağzı olan konuşuyo dinlemeyin kimsenin ne yazdığını kafanızda soru işareti oluşmasın gereksiz yere.
usta birliğinde acemiliği yaptığınız yer dışında bir yere düşerseniz ki bu gittiğiniz ilin bir ilçesi oluyor , bulunduğunuz birlik teslim eder sizi usta birliğinize askeri başıboş salmazlar dışarı elde bavullarla![]()
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
hadi yokmu başka giden?
ıspartaya çıkan arkadaşlar cem özer ile ben aynı yerdeyiz 5 aralıkta beraber teslim olucaz bi aksilik cıkmazsa inşalah.yanlız girmekten iyidir valla![]()
büyük gün geldi cattı.bu gece kimler sınava gitcek?
OEM+
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)