sadece manisaya gidecegimi ve asiz olacagım biliyorum o daha beli degil bi arkadas msn den yazıyo olm yırttın diyo oda asizmiş askerligi internet cafede yaptımdiyo bebe
netten araşdırdımda manisada inzibat egitim bi tek alaşehirde varmış
uyku'yu hiç özlemedim günde 9saat uyku uyuyordum nöbet tutmadığım için , sivilde okadar uyumuyordum
ama en çok halıya basmayı özlemiştim
her sabah o postalı giy akşam gel çıkar terliği giy nalet ossun![]()
Geçmiş olsun
Ben Ağustos celbinde gitmiştim, gittiğim yer Diyarbakır Devegeçidi idi. Benden sonra aralıkta gelenler eğitimlerini spor salonunda yapıyorlardı. Eğitim yapılan yer garajlardı. Hava inanın çok sogultu yani ankara falan hikaye, geceleri -30 dereceleri gördük. Gündüz 0 dereceyken parkaları atıp bahar geldi diye seviniyorduk. Yerdede çok kar vardı ve soguktan buz kütlesi gibi olmustuBu sebeple benden sonrakiler eğitimlerini spor salonunda yaptılar hatta yemin törenleri bile orada olmuştu
![]()
23 ünde açıklancak demişlerdi bizlere aradığımızda sizler nasıl öğrendiniz yerleri
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
yedek subay olun hiç derdiniz kalmasınbide komando olun değmeyin keyfinize
![]()
Failure is not an option.
121.jandarma egitim alayı hatay serinyol
Arkadaşım buraya gidicek başka gidicek olan varsa tanıştırabilirim![]()
#eksikpazar
57.piyade eğitim alayı burdur çıktı banada bedellilerin askerlik yaptığı yermiş varmı bilgisi olan
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
05.12.2009 teslim
Acemi birliği
Isparta merkez - 40. piyade eğitim taburu -Piyade er İsmail Cem ÖZER![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
ya bi şey sorcam smdi bu sülüs zımbırtısında 1 gün yol izniyazıyo katılacagı tarihde ayın 3 ü yazıyo persembeye dek geliyo persembe birlikde oacam en geç demi cuma degilgerçi, bileti fean aldık simdiden ama
bi gün bi gündür
![]()
has torunlarım da askere geliyo be benim şafak 81 osmaniyedeyim ıspartaya gidicek olanlara allah sabır versin kesinlikle batıyı hayal bile etmeyin...
ben P.ö.h.t olarak bingöl Genç yumaklı karakolunda görev yapıyorum ağrı patnos 2tabur 4.Blk e düşen olursa hbr verin yardımcı olurum...
Cem benimde Isparta Merkez 40. piyade egitim taburu cıktı bugun aksam 5 de aldım sulusu.senın benım konu kılıtlenmıs yazıcaktım oraya ırtıbatta olalım barı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)