eyı aradımda yrn ınslhg oo telefonu acmasın bende vıdeolrını sıldırmıomuym gor ozmn
Numara muhabbetinden gözüm korktu benim. Bugün 5-6 gibi gidip numaramı alırım, yarın sabahta 7 de orda olurum.
vay vay vay öz torunlarımda sınava girermiş.
Bu saat'den sonra ben mi yapayım askerlik Ş=45 =)
Hepinize başarılar sınavda arkadaşlar. Şu sınavı atlatın zaten %60ı bitmiş olacak askerliğin =)
Bu arada AMASYA çıkanlar haber versinler kesinlikle... yararımız illaki dokunur burada =)
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
bende askere gidiyorum bugun arkadasım aradı adana da 2561.sırayı almıs yani yarın sabaha gidecek.kısmetse 4 gibi bende gidip alcam.yine haberlendiririm
Melih AFŞAR
BMW ///M
Son günü bekleyin...
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
sabah 7:30'da 715. sırada girdim 13.00'da işim bitti, 4 binlerden bahsediyolardı çıkarken..
Yanınızda siyah tükenmez kalem, silgi ve kurşun kalem götürün.. traş olun sakalla ve uzun saçla kesinlikle almıyolar. Cep telefonu ve benzeri elektronik eşyaları götürmeyin.
Bugün 4500'e kadar alacaklarmış. Zaten saat 3 te gidip numara alırsam, 5.5'a kadar o numara gelirse inanılmaz boş olduğunu gösterir ki malesef öyle değil.
Gittim aldım, 5799'um![]()
ama ankarada bugün yarın için sıra vermiyolarmış yarın gittiğinde tekrar sıra alacak olmayasın ?
edit : nasılsa askeriyede mantık aramıyoruz değilmi![]()
uzuun saç derken ne kdr uzun almıolar,? elle tutuluo ıste bızım normal.S
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
nerede yapcagınız ne zaman bellı oluyor?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)