Kolay gelsin herkese. Liste oldukça kabarık ya![]()
Kolay gelsin herkese. Liste oldukça kabarık ya![]()
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Akşam 21:00'de Kayseriden otobüse biniyorum Ispartaya (merkez) doğru. Allah yolumuzu açık etsin inşallah hayırlısıyla Allah hepimize biran önce yapıp gelmeyi nasip etsin arkadaşlar.![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
3. gun rahattı bızım 9da gırdık 3te bıttı ısımız..
ya 10 unda acıklanıo, 12sınde 5 e kdr teslım , neden bu kdr kısıtlı tutuolarkı belkı trenle dogu uzun surcek ne bılıyım:S
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
zarf koolaydı olmben o kim kimin kızı karısıdır sorusuna takıldım,onu salim kafayla çözmek lazm,o yorgunlukla 1buçuk dakkada çözülcek soru değildi bana göre
belki vardır hepsinin cevabı,ama o saat sorusunun cevabı 8.50 olmalıydı bana göre ama o da şıklarda yoktu![]()
neyse ya sorulara göre asker alcaKLArını sanmıom,o yorgunlukla ii bile yaptık![]()
9 da olabilir usta ama şıklarda 9.20 vardı sadeceyani banada ya 9 yada 8.50 dir diye düşündüm
hadi olsa olsa 9.10 diycem ama bu üçü de şıklarda yoktu![]()
soru tam olarak şöyle olcak
alinin saati 10 dakika geridir
ama ali salağı saatini 10 dakka ileri sanmaktadır
kendisine saat sorulduğunda saat 9 demiştir
gerçek saat kaçtır
Ali saat 9 dediğinde saatini 10dk ileri sandığı için 9 demişti.Saat aslında 09:10'u gösteriyordu. Saat 09:10 gösterdiği halde 10 dakika geri kalmıştı yani saat aslında 09:20 idi
Cevap: 09:20
İnadına German
Aklınıza takılan başka soru varsa cevaplayabilirim,zaman geçirmek için 3-4 tane hariç hepsini yapmıştım![]()
İnadına German
siz hala sorularda mantık araya durun , kışladan girdikten sonrada mantık ararsanız bitmez o askerlik![]()
2 arkadaş gönderdim.
-İzmir Gaziemir Ulaştırma (pek iyi şeyler demiyolar)
-Hatay Serinyol Jandarma ( biraz daha iyi sanki :S )
#eksikpazar
sınav salonunda başımızda kıdemli bi yüzbaşı vardı,son senesiymiş yüzbaşılıkta
o bi örnek verdi
komutan ne isterse emredersiniz komutanım diyceksiniz diye,
aynen şöyle dedi :
şuraya bi uçandaire düştü git tamir et derlerse emredersiniz komutanım diyceksiniz , ondan sonra düşünürsünüz nasıl olcak nasıl yapacam diye
sanırım asker mantığı için güzel bi örnektir![]()
ahaha aynen doğru
uçan daire diyince aklıma geldi
bizim karakola bir gün ufo ihbarı geldi , 1 başçavuş 4 er ufo kovalamaya gitmişti![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)