sorun deıl kardesım yardımımız dokunursa ne mutlu numaramı yollamıstım aklınızda olsun bırsy lazım olursa ulasın cekınmeden herkese hayırlı teskereler hayırlı aksamlar
bir durum olursa rahatsız ederiz teşekkürler ileticem mesajını arkadaşıma iyi geceler
İstanbul-Hatay araso ne kadar sürüypr,Uçak biletlerine baktım yer yok.Otobüs firmalarından hangisiyle gelebiliriz.Yardımcı olursanız sevinirim.
adana istanbul otobüsle 13 saat filan adana hatay arasıda 3 saat toplam otobüsle 16saat olur sanırım. ben adanadan otobüsle istanbula 13 saatte gittim acı bi tecrübe
İstanbul-Hatay araso ne kadar sürüypr,Uçak biletlerine baktım yer yok.Otobüs firmalarından hangisiyle gelebiliriz.Yardımcı olursanız sevinirim.
istanbul hatay 15.5 saat sürer kardeş.. has turizm tercih edersen rahat gelirsin.. yer bulamama durumun olursa eger hatay jet diye bi firma vardır onu da tercih edebilirsin.. yada hiç olmadı adanaya uçakla gelir 3 saatte de hataya otobüsle geçebilirsin..
abı oda bılmıo napcanı cocuk aptal oldu sen cozeeren mesa j atta bende cocua soluym
valla muro sanırım mecburen orda toplancaz
izin kağıtlarının arkasında yazıo zaten toplanma yerleri, o yerlere bakarken hiç aklıma gelmemişti o kadar uzaklara düşçeğim açıkçası
Aday Nu. 82084
Adı ve Soyadı VEFA YILDIRIM
Baba Adı YILMAZ
Kuvveti Jandarma
Sınıfı Jandarma
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
Kabul Toplama Merkezi 7'nci Kor. A Tipi Mrk. K. K.lığı / DİYARBAKIR
Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi SİİRT İL J. K.LIĞI SİİRT
chevy_Boy Nickli Üyeden Alıntı
Aday Nu. 80983
Adı ve Soyadı İLKKAN EYAZ
Baba Adı İHSAN TURANTUNCAY
Kuvveti Kara Kuvvetleri
Sınıfı Piyade
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
Kabul Toplama Merkezi -
Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI MANİSA
Teşekkürler dostum yardımların için.
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
manisa piyade zor kolay gelsin
ordumuz böle uygun görmüş genclere yapcak bişi yok askere giden herkese hayırlı teskeler olsun sag salim gitsin gelsinler inşallah.