bu arada bir tavsiye
postallar aşırı rahatsız özellikle taban bölümü , gitmeden silikon tabanlık alırsanız rahat edersiniz
ben acemiliğin sonuna doğru almıştım,nike air gibi olmuştu postallar![]()
bu arada bir tavsiye
postallar aşırı rahatsız özellikle taban bölümü , gitmeden silikon tabanlık alırsanız rahat edersiniz
ben acemiliğin sonuna doğru almıştım,nike air gibi olmuştu postallar![]()
yaa bizim komsu oglu 130 kilo ona demiş 15 gün hava deyişimi veriyom sana diye o red etmiş
red etme sansın varmıs tamamen dusdugfun yere baglıymıs
bide bana diyolar sen meslek lisesi mezunusun artı sanatın var sana yaptırcakları 15 gün askerlik sonra yollayacaklar kademeye askere 120 kilo gidicen 160 kilo geri gelecen diyolar
![]()
www.honda-tech.com
çok lazım oluyor ayırmayın yanınızdan![]()
aynen ya bnde alcam hersyı..bıde bnm en cok korktugum sey bot olayı ya..bas parmaklarımda tırnak batması war onu nasıl haletcez bakalım artık...
bi soru peqi sonu kaç postalların ? benim ayak taraklı spor ayakkabı 44- 45 giyiyom ama ıskarpin bot felan bazı 45 ler geliyo bazıları gelmiyo 46 bulamıyom ya cok buyuk geliyo ya cuk oturuyoayama ayakkabı bulamıyom hep dikdiriyom
![]()
sonu kaç bilmiyorumda abim şu an asker , onun yaptığı yerde en büyük 45 varmış.ayağına olmadı.
burdan 46numara aldık yolladık.
O ayak ne oyle be masallahbot bulursun tabi yanlayak gezicek halin yok
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Islak mendil + bol bol Selpak yoksa dötünü yaprağa silersin![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
En basta ogrenecegin sey askerlikte mantik yok yani bisey istenirse mantik arama. Ayaklarini sksada o botlar giyilecek![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
DD zuhauhauhuasuausduasuhasudasudasudasdas
eniştemde istanbuldaydı
komutanlar suyu kapatırlarmıs kısın eziyet olsun diye karla traş olurlarmıs bi kerede tuvaletleri kitlemiş i*nenin biri banyoya s***mş
o s**an cıkmazsa
elinizle temizletirim bu b**u size diye gece 4 de iştimaya kaldırmıs herkezi sıra dayana çekmiş
nöbetci komutanları
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)