Olsun yinede.300 ps'lik focus :O ilk haberi paylaşıldığında wauw! olmuştuk ama fiyatından mıdır bilemiyorum göremiyoruz tr'de
Olsun yinede.300 ps'lik focus :O ilk haberi paylaşıldığında wauw! olmuştuk ama fiyatından mıdır bilemiyorum göremiyoruz tr'de
arac tek orjınalı 305 hp.ydı sonra bahsettıgım sahıs (adını vermem dogru olurmu bılmıyorum) pıst yarıslarında kullanmak ıcın guclendırdı ve 355 hp.ye cıkarttı fakat pıst yarısı ıcınde aracın sokulmesı rollbar takılması falan gerektıgı ıcınde vazgectı suan bu halıyle satıyo. Sattıktan sonrada pıstte kullanmak ıcın Porsche alıcak buyuk ıhtımalle.
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
o eskı sahıbı sanırım arac suan onda degıl benım bahsettıgım kısıde![]()
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
Arac su an istanbul kalamista galery diye galaride satilik evimin yanindabende antalyadayim den gelse konusurum ama
Volkswagen Golf 7.5 highline 1.4 tsi dsg
Stingray CS 195 volvo penta 4.3 V6 225 hp
Bu arac evet satilikta olan
Volkswagen Golf 7.5 highline 1.4 tsi dsg
Stingray CS 195 volvo penta 4.3 V6 225 hp
araç istanbulda meşhur S virajından hemen hemen hergün gazlayarak geçen bi araçtı son 4-5 aydır hep görüyodum son 1 aydırda ya bostancı sanayide yada galeriden galeriye geziyo![]()
ilaninda dunyada 500 adet vardir diye iyi sallamis sabah sabah iyi guldum. 500 adet olan focus rs500. 496 bhp olan. bi de kimse 355 hp diye atlamasin araba 300 hp dedigi gibi herseyi orjinalse. 64.500 € istiyor. 3 ay sonra 50 bine elini sikana verir.
IN BOOST WE TRUST
e ilanda herşeyi orjinal diyor. alla allaa.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)