User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
40 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Köy Okullarına Yardım...

YEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu konuyu açarken buraya yorum yapan arkadaşlar hiç düşünmeden ve öyle olduğunu bilmeden konuştular ama Gökhan ağabeyimiz de buna en açık örneklerden ve destek istediğini söyledi ve ben bu konuyu açarken hiç siyasi ya da bir parti taraftarı olarak eklemedim sadece bizim keyfimiz yerinde ve orada okumak isteyen çocuklar var destek olmalıyız diye düşündüm ve sizlerle paylaştım. http://www.kutuphanesizokulkalmasin.com/site/

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YEM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bu konuyu açarken buraya yorum yapan arkadaşlar hiç düşünmeden ve öyle olduğunu bilmeden konuştular ama Gökhan ağabeyimiz de buna en açık örneklerden ve destek istediğini söyledi ve ben bu konuyu açarken hiç siyasi ya da bir parti taraftarı olarak eklemedim sadece bizim keyfimiz yerinde ve orada okumak isteyen çocuklar var destek olmalıyız diye düşündüm ve sizlerle paylaştım. http://www.kutuphanesizokulkalmasin.com/site/
    bak dostum benim şimdi burada parti siyasi falan filan bunları karıştırma..

tabiki kurunun yanında yaşta yanabilir ama yukarıda yapılan yorumları iyi oku..

Türkiyemizde güney doğu hariç her yere yardım edebileceğimi söyledim ben ve gökhan lada konuşup orası için bir operasyon başlattım çevremde..

keyfimiz yerinde orda okumak isteyen çocuklar var diye duygu sömürüsüde yapılmasın..

Kendi ellerimle MİLİTAN yetiştirmem ben.........

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YEM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasim kusura bakma yanlisda anlama dediklerimi simdi oncelikle bunu bir kac ay evvel deseydin elimden gelen herseyi yapar eder bisiiler yapmaya gayret gosterirdim. lakin bundan yaklasik 3-4 hafta once televizyonda ellerinde oyuncak silah tutup acilim icin sevinen okulda olmasi gerekirken dagda bayirda acilimin pesinden kosan ilkogretim ogrencilerine ellerindeki oyuncak silahlarla ilgili mikrofon uzattiklarinda ''askerlerimiz dagdan gelecek bizi kurtaracak biz bu silahlarla TURK askerine ates edecez onlar bizim en buyuk dusmanimiz askerlerimizi sehit ediyorlar bize zarar veriyorlar'' dedikleri anda bittiler. elimden gelecek uc bes parca kiyafet bi kac tane defter kitabi boyle ziyan edemem. kusuruma bakma benimde. bende mustu gibi dusunuyorum bu konuda. amac egitime destekse ankaradada bi dunya koy okulu var. aramizda bizzat ogretmeni olan izmirdede hic iyi duzeni olmayan okullarimiz var. bizim egitim duzenimiz bastan yanlis zaten. once acil kurtarilacaklari kurtaralim sonra kritiklere bakalim diye dusunuyorum ben.

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mgnPower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasim kusura bakma yanlisda anlama dediklerimi simdi oncelikle bunu bir kac ay evvel deseydin elimden gelen herseyi yapar eder bisiiler yapmaya gayret gosterirdim. lakin bundan yaklasik 3-4 hafta once televizyonda ellerinde oyuncak silah tutup acilim icin sevinen okulda olmasi gerekirken dagda bayirda acilimin pesinden kosan ilkogretim ogrencilerine ellerindeki oyuncak silahlarla ilgili mikrofon uzattiklarinda ''askerlerimiz dagdan gelecek bizi kurtaracak biz bu silahlarla TURK askerine ates edecez onlar bizim en buyuk dusmanimiz askerlerimizi sehit ediyorlar bize zarar veriyorlar'' dedikleri anda bittiler. elimden gelecek uc bes parca kiyafet bi kac tane defter kitabi boyle ziyan edemem. kusuruma bakma benimde. bende mustu gibi dusunuyorum bu konuda. amac egitime destekse ankaradada bi dunya koy okulu var. aramizda bizzat ogretmeni olan izmirdede hic iyi duzeni olmayan okullarimiz var. bizim egitim duzenimiz bastan yanlis zaten. once acil kurtarilacaklari kurtaralim sonra kritiklere bakalim diye dusunuyorum ben.

aynen abi o haberi izleyince benimde g. doğudaki eğitim hakında bütün fikirlerim değişti. burada öğretmenlik yapanlar yine pkk mı bu veletlere öğretmiyolar mı doğruları ?
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen gün evde giymediklerimi toplamıştım arasında spor kıyafetlerde vardı. eğer evdekiler vermediyse başkasına izmire kargolarım.
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    arkadaşlar kavga etmek yerine, izmire gönderelim elimizdekileri.
    Ayrıca türkiyenin en fakir yöresi g.doğu anadolu değil toroslardır.
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben izmire gondermeye varim. hafta sonu derler toplar hazirlarim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kavga yok

Forumda konu başlığı olarak belirtmedim tabi ama ben kendi iş ve arkadaş çevreme bugün haber verdim izmir için.

Birisi ayrı bi konu açarsa oda olabilir yada bu konunun başlığını değiştirebiliriz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahuahaua ordan devam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kop gel gunahlarindan mustum

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar eğer basına bakaraktan G.Doğu için böyle yorumlar yapıyorsanız yanlış yoldasınız bunu bilin..Üç beş tane kendini bilmezin çoçukları orda öyle konuşmuş diye bunu genele indirgeyemezsiniz.G.Doğunun her karışı benim Memleketim her karışında benim Şehitlerimin kanı var.Ben orda yaşayan insanları üç beş şerefsize satamam değiştiremem.Yardım yapmak istemeyebilirisiniz ama bunu lütfen teşhir etmeyiniz ki diğer insanların yapmak isteyipte yapamadıkları yardımlara engel olmayasınız..Basın öyle bir illet tir ki kime hizmet ettiğini görünüşte anlamazsınız.Unuttunuzmu Ergenekon mahkumlarının 10 sene 15 sene önce bu memlekette neler yapıyor olduklarını ve de basının bunları o zamanlar nasıl temsil ettiğini.....

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mert güzel bi konuyu paylaşmıssın fakat abilerimiz yanlış anlamış bunu gerçekleştiren hocamız cidden fikirleri önemsenecek birisi siteyide paylaşmış mert arkadaşımız bunada bi göz atın yanlıs hatırlamıyorsam 89 okula kütüphane kurmuş bir hocamızdır ... varsa elinizde temiz kullandıgınız kitaplar desteğinizi esirgemeyin

rica ediyorm siyasi v.s. bi şekilde düşünmeyelim bende dediklerinize katılıyorum militan v.s. yetiştirilmesin hocamız sadece güneydoğu v.s. diye deil tüm anadoluda ki okulları kapsayan bir projedir...

saygılarımla.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler kıyafet konusu hakkında varmı gelişme
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    var var gökanım ben kendi çevremden 2 koli kitap 1 koli kadar da kıyafet topladım ama fırsatım olmadı en kısa sürede gönderiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesım kıtap ıstemıyoruz kıtap yardımı cok yapıldı ya kıyafet olursa ıyı olur ben kıtap işini dersaneden ayarladım babamın tanıdıgından
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam kitapları başkasına veririm zaten gevur ölüsü gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gıysı kıyafet ayakkabı olsun
    www.honda-tech.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güncel varmı bişiler sonuç felan
    www.honda-tech.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)