Sinirlenmekte haklısın ne arabalar geçiyor muayeneden.Demekki her TUV istasyonu aynı şekilde calışmıyor.BU tür aracların gecebildiği istasyonu bulup oraya yaptırtmak lazım.Şanssızlık sen tersine denk gelmişsin.Fakat şunuda sölemeden gecemiyeceğim silecek fıskiyesinın yönü cam harici her yöne bakan yada bozuk birkaç arac sahibiyle tartışmışlığım var saatlerce temizlemişim camına gelmediğini göre göre basıyolar suyu arabalara doğru..O konuda haklı tuv.
boşuna o kadar tüv personeli dayak yemedi..bi kaç taneside öldü...böyle yaptıkları sürece insanın canı sıkkın bile gitmiş olsa oraya yine kavga cıkarır..ben annemin arabasına yeni far aldım camı çatlak diye zenonları sokmustum arka stopların rengını falan hep deiştirmiştim yanımdaki abi şahini 4.sefer geçmeyince öbür parası da yanacak korkusuyla elemana saldırmıştı güzel bi gündü halk artık bilinçli...kenetlenmişler..bitane tuv turk eprsneli orda musterıye laf etsın butun herkes cullanıyo ankara ivedikte tepesıne ...kşke senınde etrafında öyle ınsanlar olsydı![]()
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Gerçekten çok sinir bozucu bi durum. Bende far ayarında 2 kere kaldım standart 2006 model leonla. Far ayarını yetkili serviste yaptırıp gittim kaldım, sonra haramidere doğuş otoya gidip sadece far ayarı muayenesine gittim yine kaldım. Sonra yol kenarında far ayarı yaptırıp, Tekrar muayene ücreti ödeyip girdim ve geçtim. Doğuştan muayene paramı aldım ama o 2 gün bana kabus oldu.
kafalarına göre iş yapıyorlar. birde iki sorumluluk veriyorsun kendilerini birşey sanıyorlar.
bu tüv alman firmasıydı değil mi??
Tek seferde ve aracımın iç döşemeleri sökük halde geçtim
arka sileceğimde sökük o delikte ise tıpa var silecek hakkında konuşma olmadı bile
ben silivridekine gittim bu arada
Bu arada şimdi aklıma geldi benim arka LOGO iptalime hiç birşey demediler bagaj açılmadığı halde![]()
Çok komikti gerçekten daha en baştaki ukela tavırlar sinir bozucuydu
adamlara birşey soruyorsun cevap veremiyorlar daha konuşmayı bilmeyen adamlara orda uzman/yetkili sıfatları verirsen böyle oluyor işte.
Ülkemize has özellikler bunlar
Kağıt okumadan sıfır veren öğretmen mantığı gibi,arabayı görür görmez bırakmaya karar verdiler
Sebepte;potansiyel katil![]()
Arabanın muayenesini bitirdikten sonra 15 dakika içerde TÜV kurallarına bakmaları da ayrı bir komedi
Aracınızdaki bir parçanın TÜV tarafından onaylandığını kanıtladığınız taktirde o parçayı kusur olmaktan çıkardıklarını duydum,ne kadar doğru ne kadar gerçek bilmiyorum...
bende silivride yaptırdım sadece lastik,yürüyen,frenler ve far stop kontrolu yapıldı gonderdiler
eksoz muayenem bile yoktu onu hafif kusur yazıp geçirdiler
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Bunlar harbi o.cocugu baska birsey degil...
Sasırdım Hakan sabrınıza da, evire cevire dövmek lazımdı orda onları...
Sen kimsin 3 kurusluk hıyar, orda artistlik yapacaksın arkanı dönüp bi de terbiyesiz diyeceksin. Sikayet icin form vermeyeceksin, Allah yarattı demeyeceksin agzını burnunu kıracaksın bak bi daha öyle itlik yapabiliyormu kimseye...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)