106 ya sakın bakma bayan sürücüde acayip dikkat çekiyo bizim okulda bi hocada var kadın her gelişinde peşinden 40 kişi bakıyo..
polo micra yaris gibi bayan sürücüye gidecek bir araç bakın derim..
106 ya sakın bakma bayan sürücüde acayip dikkat çekiyo bizim okulda bi hocada var kadın her gelişinde peşinden 40 kişi bakıyo..
polo micra yaris gibi bayan sürücüye gidecek bir araç bakın derim..
2004 c3ümüzü 11 e vermiştik ,, kazası fazlaydı gerçi ama 12 13 e çok temiz araçlar bulunabilir araştırılıp..Donanım ve özellikle de sağlamlık konusunda tavsiye ediyorum aracı anne için ,,, 4 havayastığı ve yavaşlamadan kapıdan dalan otobüslere karşı korumalı çok sağlam kapı içi çelik barları var ,,, o boyda hangi araç olsa sağ çıkamazdım , burnum bile kanamadı
en önemli olan ABS olması.!!!!!!!!!bu çok önemli.
küçük bi araç olmasıda tehlikeli.hb olması iyi.
bildigim kadarıyla.
206 nın 1.4 otomatik olanı ideal gibi.
C2 C3 206 GÜZEL.
yaris kullandım berbat bir şanzumanı var bayan kullanıcaksa kesinlikle tavsiye etmem tam otomatik tercih et civic ten şaşma
2004 corsa 1.2 yada 1.0
kullanımı rahat 3 kollu spor dıreksıyon clıma cıft aırbag...bayan için gerçekten ideal bir araç...Annemde corsa 1.0 var 2004 model tık sesı bıle yok.2004 de 0 almıstık suana kadar hıcbir sorun cıkartmadı..
tavsıye edebilriim
bu hafta aldım 10.000 tl ye 206 hdi
motoru 1.650 tl ye yeni yapılmış...
tavan hariç komple boyalı değişen yok...
çelik jant ledli stop filen var...
200.000 km de...
kiraluk tan düşme... ama dediğim gibi motor yeni yapılmış faturasını yapan yeri filen gördüm..
tavsiye ederim bence...
2 gun önce 12 bine full 307 verdim otomatik :/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)