B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı nette buldum darısı tüm evlenenlerin başına haha Izmitli hemde bizim oralardan
Tuner Nickli Üyeden Alıntı bence hoş oldu ps fatoş yüklü değildi olsaydı varya hahha Jem abi sana nolmus
http://www.facebook.com/video/video....2334356&ref=nf Şimdiden Tebrikler
şafak doğan güneş günceli
Allah bir yastıkta kocatsın
Kimler geliyor şimdi nasıl gidicez onlarıda bir konuşsaydık.
Samsa
valla moruk ben gidiyorum sabahtan itibaren zaten sanayide olurum
Tuner Nickli Üyeden Alıntı Kimler geliyor şimdi nasıl gidicez onlarıda bir konuşsaydık. Ben,Bodoz,Daywalker saat 18:00 gibi Merter'den çıkıcaz direkt salona gelicez iş saatlerinden dolayı konvoya katılamıyoruz
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
XoR Nickli Üyeden Alıntı Ben,Bodoz,Daywalker saat 18:00 gibi Merter'den çıkıcaz direkt salona gelicez iş saatlerinden dolayı konvoya katılamıyoruz bırak bu işleri takı olayını ne yapcaz ben 20 tl den fazla vermem haberiniz olsun .
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
mmustu Nickli Üyeden Alıntı valla moruk ben gidiyorum sabahtan itibaren zaten sanayide olurum ağabey sana yancı gelebilirmiyim müsait bir yerde buluşsak falan
Tuner Nickli Üyeden Alıntı ağabey sana yancı gelebilirmiyim müsait bir yerde buluşsak falan ne demek dadlım telefonlaşalım yarın
Tuner Nickli Üyeden Alıntı ağabey sana yancı gelebilirmiyim müsait bir yerde buluşsak falan Sen gelme
stlegal Nickli Üyeden Alıntı bırak bu işleri takı olayını ne yapcaz ben 20 tl den fazla vermem haberiniz olsun . ben aldım bugün
XoR Nickli Üyeden Alıntı ben aldım bugün olum ne aldın 20 tl takıcaz demedikmi
stlegal Nickli Üyeden Alıntı bırak bu işleri takı olayını ne yapcaz ben 20 tl den fazla vermem haberiniz olsun . bide beni yiyo dün tam altından başladı çeyreğe kadar düştü imam evinden aş ölü gözünden yaş cem abiden altın çıkmaz hauhaua
stlegal Nickli Üyeden Alıntı Sen gelme niye .
Tuner Nickli Üyeden Alıntı niye . niyesimi var adamı resil ettin ahuahauhau
Tuner Nickli Üyeden Alıntı niye . ben tuneri sevmiyiiiiim diyim insanlar anlamiyiii beniiiii Gel gel hard yapıcaz
mmustu Nickli Üyeden Alıntı ne demek dadlım telefonlaşalım yarın tamam ağabey arıycam seni sanayi dediğin maslak dimi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları