koray şu an düşünüyor
ülen bana bestami diyenler (daywalker hariç) alalım mezura ölçelim bel çevremizi göbekleriniz 2 metre önden gidiyo benim keniklerim iri
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
stlegal Nickli Üyeden Alıntı ülen bana bestami diyenler (daywalker hariç) alalım mezura ölçelim bel çevremizi göbekleriniz 2 metre önden gidiyo benim keniklerim iri ahahahahha bende yastık koyim abi
yaw düğün resimleri koray koysada görsek çok güzel çıkmıştık
Day Walker Nickli Üyeden Alıntı yaw düğün resimleri koray koysada görsek çok güzel çıkmıştık Güzel çıkmışız derken senin güzel resmin yoktu pek
stlegal Nickli Üyeden Alıntı ülen bana bestami diyenler (daywalker hariç) alalım mezura ölçelim bel çevremizi göbekleriniz 2 metre önden gidiyo benim keniklerim iri Uhahuahu benimki findik gobeee
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
stlegal Nickli Üyeden Alıntı ülen bana bestami diyenler (daywalker hariç) alalım mezura ölçelim bel çevremizi göbekleriniz 2 metre önden gidiyo benim keniklerim iri o lafı başlatan kiş iolaraktan idda ediyorumki o mezurayı ben kışın atkı diye dolarım
SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı o lafı başlatan kiş iolaraktan idda ediyorumki o mezurayı ben kışın atkı diye dolarım araba ne oldu boyatıcanmı
stlegal Nickli Üyeden Alıntı araba ne oldu boyatıcanmı çarşamba gidiyorum korayla boyatıcam kusurlarını yaptırıcam
SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı çarşamba gidiyorum korayla boyatıcam kusurlarını yaptırıcam kusra bakma keyfini kaçırdım şimdi araba diyip
imhotep Nickli Üyeden Alıntı Bencede yanliz gelucektim Korayim batuhanin fotolarini ne zaman alirim Kanka şuan işteyim çalışıyorum.Akşam 23:30 civarı evde olurum.Evden yükliycem buraya konu açıcam
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
stlegal Nickli Üyeden Alıntı kusra bakma keyfini kaçırdım şimdi araba diyip saol o pembe masum suratta yakışmamış gidip mesajını dğzeltip bunu yapsana
stlegal Nickli Üyeden Alıntı Güzel çıkmışız derken senin güzel resmin yoktu pek kıskanıyorsun sen beni SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı o lafı başlatan kiş iolaraktan idda ediyorumki o mezurayı ben kışın atkı diye dolarım puhahaahahah süperdi walla
sulhi allah mesud etsin darısı evlenmeyenlerin başına
Evdemisim koraycim ehuhe
imhotep Nickli Üyeden Alıntı Evdemisim koraycim ehuhe Şimdi geldim biramı açtım Usb'den giriyorum kanala
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları