User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
33 sonuçtan 20 ile 33 arası

Konu: Kasko şirketlerinin uyanıklığı!!

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki bu hesap mantıklı bi şekilde yapılır mı biraz üsteleyince...Bizim şirketler,şirket arabaları,fabrika,depo ev diğer arabalar ne varsa aynı şirkette ve aynı kaskocuda.arabam pert olduktan çook kısa bi süre sonra yeni araba aldığımda(kendi üzerime aldım) hiç kazası olmayan arkadaşımın kavga dövüş aldığından daha uygun bi rakam çıkmıştı=)şimdi kaskocumuzda cidden çok iyi bi insan diretip kalbinide kırmak istemiyorum pertin parasınıda hemen ödetmişti=)
    abi araca sonradan taktığın parçaların faturası elindeyse bunların bilgilerini(fatura fotokopisi) acente vasıtasıyla şirkete gönderiyolar ve şirket bu parçalarda bi sakınca görmezse onlarda ayrıca kaskolanabiliyor.

3000tl lik bi jant aldın ve kaza yaptın masrafın 10,000tl diyelim.ayrıca ön 2 jantında kırılmış.ön 2 jant 1500 tl ise 1000-1300 tl gibi bi miktarda onlar için alırsın(rakamı attım kafamdan tabi)böyle olur

kaskoda jant kapağı veya sonradan takılan teyp bile aksesuar sayılabiliyor faturalanmazsa.ve kasko sadece stock aracı kaskolar
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

OnurS
    Misafir
    Faturası yok aracı bu şekilde aldım.Peki servisten aracın değişen parçalarının orj fiyatlarını alsam ve benimkelerle aradaki farkı kadar extra prim vermeyi teklif etsemde mi olmaz?İyi müşeteriyiz ya=)

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğerki iş yaptıgınız sıgorta anadolu sıgortaysa dogrudur..fıyatlar yuksektır dıger sıgorta sırketlerıne gore ama geecen sene %40 bu sene %50 hasarsızlıgınız var dıe fıyat hıc bı zaman ucuza gelmez...Ve son 1 senede fiyatlara çok fazla zam geldi.
    Sigorta sırketlerı fıyatları kendı arz taleplerne gore esneklestırdıler fkat yınede anadolu sıgorta buna ragmen dıgerlerınden paahalıdır..Fakat verdiği teminat diğerlerine göre daha kapsamlıdır.Diğer sigorta sırketlerınden fıyatlar alıp mewcut calıstıgınız sıgorta sırketıne soleyebılırsınız,acentede bunu teklıflendırıp sigorta bolge mudurlugune gonderır ve bölgede fıyatı ınebılecegı kadar asagı ceker..
    Benım bıldıgım bırkactane sıgorta sırketı var bunlar pıyasadakı sıgorta sırketlerınden cok daha dusuk prımlere sıgorta ıslemlerını gerceklestırıorlar bunlarında esas nedenı sırketın satılacak olmasıdır...
    Tabi ben anadolusıgorta ıcın yazdım..Kendimde ayrıca anadolu sıgorta acentesıyımdır.Fiyatlar konusunda haklısınız para kolay kazanılmıyor.Fiyat sorununu biz ne kadar yazılı ve sozlu olarak bölge müdürlüğüne bildirsekte bize gelen cevap kısaca " yapacak bişey yok " oluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Faturası yok aracı bu şekilde aldım.Peki servisten aracın değişen parçalarının orj fiyatlarını alsam ve benimkelerle aradaki farkı kadar extra prim vermeyi teklif etsemde mi olmaz?İyi müşeteriyiz ya=)
    valla tam olarak bilemiyeceğim ama ozaman üzerinde seri numarası varsa parçaların markalarıyla beraber belirtirsiniz ve fotoğraflarıyla belki bi adam gönderir şirket bakar ve daha extra primle kabul edebilirler.

ama kesin yaparlar veya hayatta yapmazlar diyemiyeceğim.hiç belli olmuyor sağı solu şirketlerin çünkü.acentaya gidince durumu anlatırsın onlarda bölge müdürlüğünün ne cevabını söyler olumlu veya olumsuz

merve
    Misafir
    benzeri bişey trafik sigortamı yaptırırken başıma geldi..

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı initial-D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla tam olarak bilemiyeceğim ama ozaman üzerinde seri numarası varsa parçaların markalarıyla beraber belirtirsiniz ve fotoğraflarıyla belki bi adam gönderir şirket bakar ve daha extra primle kabul edebilirler.

ama kesin yaparlar veya hayatta yapmazlar diyemiyeceğim.hiç belli olmuyor sağı solu şirketlerin çünkü.acentaya gidince durumu anlatırsın onlarda bölge müdürlüğünün ne cevabını söyler olumlu veya olumsuz
    Aynen öncelikle faturası varmı yokmu diye sorulur..Genelde faturası olmayan parcalar kaskoya tabi tutulmuyor...

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lem biz 84 model hacı murata 300tl ye trafik sigortası yaptırdık adamlar 450tl ye kasko yaptırıyor ne iş bu anamadım gitti..450 tl ye kasko çok iyi valla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fsunnetci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lem biz 84 model hacı murata 300tl ye trafik sigortası yaptırdık adamlar 450tl ye kasko yaptırıyor ne iş bu anamadım gitti..450 tl ye kasko çok iyi valla
    eski aracın kaskosu yüksek olur zaten.91 model mazda 323ü 2000e yaptırdılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ucuz ödemişsin, ben 3000 tl ödüyorum kaskoya

sertac1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aradılar Akşamına,araba çalındı

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yaklaşık 7 senedir hasar danışmanlığı yapıyorum Türkiye bir çok kasko firması var ama sadece 2 tanesine güvenirim diğerleri çok sorun çıkarırlar ödeme yapmada onaylamada burdan isim vermiycem

erhann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecen yıl aracım mal kıymet bedelı arttğından dolayı fiyat artısı olduğunu soyledıler indirim almadım
    bu yıl ılk defa 35 tl ındırım aldım %40 hasarsızlığımdan dolayı (lıberty sigorta)

Selman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaklaşık 7 senedir hasar danışmanlığı yapıyorum Türkiye bir çok kasko firması var ama sadece 2 tanesine güvenirim diğerleri çok sorun çıkarırlar ödeme yapmada onaylamada burdan isim vermiycem
    İsimleri versen bence daha iyi olurdu abi kasko yaptıracak olanlara ışık tutmuş olurdu en azından.
    SongürGarage

USPeformance
    by UtkuSelamoğlu

OnurS
    Misafir
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bizim herşey hdi ideydi.Aracım pert olduğunda 51.000tl verdiler ki vergi indirimi tanıdık fln o dönemde sıfırını 55e alabiliyodum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)