Profilodaki demirler

Thread: Profilodaki demirler

1. Day Walker's Avatar

Day Walker said:
    Quote Originally Posted by Ahmet Saraçoğlu View Post
    evet zincir olayıni yapıyolar hep ,, saat 10 dan sonra derse girebilirsem hep oraya çekiyorum beleş beleş ,, genelde de mağaza girişinin olduğu yere...
    bikeresinde akü boşalmıştı c3 te ,, ordaki görevliler de yardımcı olmayınca sinirlenip kat aralarındaki rampada vurdurmak için itmiştim...Rapmanın ucunda da audi a6 vardı Allahtan direk aldı rapma sonunda da kazasız belasız çıktık...
    Bikeresinde de arkadaşla iddalaşıp en üstten en alta frensiz inmek için kasmıştım.Son katta lastik dönemeçe vurup patlamıştı
    Üç senedir beylikdüzü mecidiyeköy trafik çekince bozuluyo biraz psikoloji haliyle
    ben yarisle inmiştim en üsten en alta güvenlik gelmişti sonra

2. Ahmet Saraçoğlu's Avatar

Ahmet Saraçoğlu said:
    Quote Originally Posted by Day Walker View Post
    ben yarisle inmiştim en üsten en alta güvenlik gelmişti sonra
    benimkilerde lastiği patlatınca geldi ,, nitrolu lastiin patlayışıda ayrı şekilli oluyo en üstlerden duyup gelmişler, gelip yardım etmişlerdi değiştirmeme ama bijon şifresini kırınca şişlinin arkalarında patlak lastikle lastikçi aramıştım

3. turbo&quattro's Avatar

turbo&quattro said:
    Gecenlerde egzostlu 4 araba girmistik Profiliyo...Guvenlik giristen en ust kata kadar kosa kosa gelmisti napiyosunuz siz diye

4. Day Walker's Avatar

Day Walker said:
    seviyorum profiloyu evlenmeden önce kağıthanede oturuyodum her hafta giderdim şimdi olivium yeni gözdemiz

5. Profilodaki demirler

smustu said:
    bende severdim

6. XoR's Avatar

XoR said:
    Quote Originally Posted by turbo&quattro View Post
    Gecenlerde egzostlu 4 araba girmistik Profiliyo...Guvenlik giristen en ust kata kadar kosa kosa gelmisti napiyosunuz siz diye
    Beni direkt almıyolar herkesin alarmını test ediyorum diye

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

7. Profilodaki demirler

smustu said:
    bagajı açıp kapattırıyorlar merak ediyorum adamın biri bomba ile soksa arabayı fark ederler mi yalandan bakıyorlar öyle arabada alçaksa zaten gaçırt diye bir ses geliyor ben neyi anlamadım adam arabası ile demirin üstünden geçip nasıl anlamaz

8. Berkan's Avatar

Berkan said:
    bagaja bombadan cok lpg için bakıyolar sözde
    1881 - 193

9. Ahmet Saraçoğlu's Avatar

Ahmet Saraçoğlu said:
    bide en ilginci öğlenhiç yoğunluk yokken yada normal bi saatte bagaj açmazken sabah 10 da profilonun yokuşun başına kadar ki kuyruğunda teker teker aheste aheste bagaj açmaları.Millet illa mesai saatlerinin ilk dakikasında mı bomba yerleştiriyomuş arabalarına

10. Profilodaki demirler

smustu said:
    bide en ilginci öğlenhiç yoğunluk yokken yada normal bi saatte bagaj açmazken sabah 10 da profilonun yokuşun başına kadar ki kuyruğunda teker teker aheste aheste bagaj açmaları.Millet illa mesai saatlerinin ilk dakikasında mı bomba yerleştiriyomuş arabalarına
    valla doğru

11. LVN 97's Avatar

LVN 97 said:
    bende bazen oraya bırakıyorm okl orda nerdeki demirlerden bahsediyosnz gçmş olsn buarada

12. Ahmet Saraçoğlu's Avatar

Ahmet Saraçoğlu said:
    Quote Originally Posted by LVN 97 View Post
    bende bazen oraya bırakıyorm okl orda nerdeki demirlerden bahsediyosnz gçmş olsn buarada
    haliçtemisin?

13. LVN 97's Avatar

LVN 97 said:
    evet haliçteyim

14. Ahmet Saraçoğlu's Avatar

Ahmet Saraçoğlu said:
    içmim 3 teyim bende ,, arada bi denkgeliyodum profiloda da samiyende de beyaz sciroccoya

15. SekoLive's Avatar

SekoLive said:
    abi yine mi yaw
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

16. LVN 97's Avatar

LVN 97 said:
    içmim 3 teyim bende ,, arada bi denkgeliyodum profiloda da samiyende de beyaz sciroccoya
    evet bazen samiyen bazen profilo bende estas 3 teyim gorusuz inş

17. CGTY's Avatar

CGTY said:
    Quote Originally Posted by mmustu View Post
    en son hanımcığım keşfetti ben arabadayken sonra arabadan inip ufaktan itip kurtardım
    Ahahahahha

Abi Allahtan yenge yanındaymış.Yoksa napardın.
    Quote Originally Posted by R-Turbo View Post
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

18. mmustu's Avatar

mmustu said:
    sorma inip bakıyorum bişi yok oturunca takılıyo

19. M.A.D's Avatar

M.A.D said:
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers