Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin elimizden gelecek herhangi bişey varsa her türlü yardımcı olmaya çalışırız
Printable View
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin elimizden gelecek herhangi bişey varsa her türlü yardımcı olmaya çalışırız
Teşekkürler arkadaşlar... İnanın şu manevi desteğiniz bile yetiyor
çok çok geçmiş olsun abi eğer bi isteğin bi durum olursa abi bildirmen yeter.
Büyük geçmiş olsun abicim :(
kardes cok buyuk gecmıs olsun
buyuk gecmıs olsun..talıh sankı gecen gun sende domuz grıbıydın ole hatırlıyomda..nasıl atlattın knka:)
off abı yegenımız ıcın en kısa zamanda ıyılesmesı ıcın dua edıyoruz zaten...merak etme her sey yoluna gırer..serın tut kendını...
geçmiş olsun dostum dikkat et kendine
haydaaaa , abi dualarımız sızınle rabbim kolaylık versin. sarp ve sen en kısa suretle atlatıcaksınız bu belayı.. bişeye ihtıyacın olursa cebimi biliyosun 24 saat açık ara abi.
Abi büyük geçmiş olsun ...
abi allah sanada yeğenimize de acil şifalar versin , ek kısa zamanda atlatırsınız inşallah
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin
abi moralini yuksek tut..ufaklik icinde senin icinde dua ediyor herkes emin ol..Allah acil sifa versin insallah.
abi büyük geçmiş olsun sana da yegenimize de :((:((
acil şifalar diliyorum. İyileşeceğine inanıyorum sürecin sıkıntılı gecmesin yeterki
Acil şifalar hiç merak etmeyin zamanında hastanedesiniz normal bir grip gibi atlatıcaksınız.
Geçmiş Olsun abi Allah Acil Şifalar Versin
yeni gördüm konuyu çok üzüldüm ya :( geçmiş olsun umarım baba oğul en kısa zamanda toplarlarsınız kendinizi.