cok gecmıs olsun allah acıl sıfalar versın
cok gecmıs olsun allah acıl sıfalar versın
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
geçmiş olsun allah acil şifalar versin aklıma birşey takıldı yanlış anlamayın kesınlıkle karantina durumu söz konusu değilmi çevrenızdekı kişilere geçme riskinden dolayı
et giren yere dert girmez.
geçmiş olsun bol bol meyve ye
Ateş iyidir vücudunda ki mikroplar ölüyor işte
Geçmiş olsun. Güzel dinlen biraz uzun sürebilir
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
çok ilginçtir karantina filan yok (((
maskemi bile eczaneden kendim aldım.
risk oluşturacağım insanlardan kendim uzaklaştım.
Ateş kaçlarda hocam? Ben de üşütmüşüm çok fena ateşim 37 lerde. Seninki kaçlarda? Bu arada çok çok geçmiş olsun.
gecmis olsun , karantinalik ve korkacak bisi yok kendi moralinizi bozmayin , normal gripten bir farkida yok . dinlenin vitaminlerinizi alin kaldiginiz odayi gunde bir kac kez havalandirin . atesinizi arttiricak seyler yapmayin .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Çok geçmiş olsun. bende gribim şu anda ama Allah şükür domuz gribi belirtileri yok. Allah şifa versin abi.
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Geçmiş olsun Kerem abi bende 5 gündür aynı dertten hergün hastaneye gittim serum üstüne serum sıvı ilaçla beraber ama Allaha şükür kurtuldum.Çok geçmiş olsun
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Geçmiş olsun Acil şifalar dilerim .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
kerem abi geçmiş olsun, koray geçmiş olsun. doğal aşılı olunuyor geçincevitamnleri ve ilaç tedavisiyle rahatça atlatırsınız inşllh.
Sakin güç...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)