gçmiş olsun abi acil şifalar
abi geçmiş olsun ya :s allah şifa versin bende hasta oldum da neseki hafiften atlatıorm dmuzluk momuzluk yok vay be buralara da geldi demek meşhur virüs :S allah cümleten korusun
Geçmiş Olsun Kerem abi,Allah acil şifa versin inşallah..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
geçmiş olsun kardeş Allah acil şifalar versin...
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
geçmiş olsun..
bu arada hekim arkadaşımın dediğine göre bu dönemdeki vakaların %99 u domuz gribi ama normal gripten daha rahat atlatırsınız sadece zatürreye çevirmesi sıkıntılı. rahat olun yani sadece bol su .. bol derken 3 litreye yakın diyor ve azar azar ve sık sık. yani yaklaşık 15 bardağı güne yaymak gerekiyor.
Çok büyük geçmiş olsun. Bu aralar çok dikkatli olmak lazım. Bende olmuştum hafif bi şekilde atlattım ben Allahtan...
Acil şifalar dilerim..
3 gundur bende hastanedeydım domuz grıbı teşhısı koydular ne illet bı hastalıkmıs 3 gunde iligimi kuruttu :S
Ek b16 swap
Ek 1.8 strokır
Ek 1.9 strokır
Ek b20 n/a
Ep3 type-R STOCH...
Tekrar tekrar geçmiş olsun durum gitgitde ciddiye biniyor biran önce atlatırsınız umarım.İnsanlarla tokalaşmaya korkar olduk valla.![]()
Çok geçmiş olsun abi bendede belirtileri var 2 gündür doktora gitmeye korkuyorum ama bugün gidicem sürekli ateşim var..
çok geçmiş olsun berbat bi hastalık bi haftadır canıma okudu resmen belimin ve bacaklarımdaki agrıdan yatamadım resmen normal gripden bayagı bi ağır
Çok gecömiş olsun Allaha cil şifalar versin
[SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]
Allah herkesten razı olsun. Bugün biraz daha iyiyim çok şükür.
Ama eklem ağrılarım azda olsa var, şükür ateşim düştü
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)